Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Dreame Bot L10s Ultra – óriási Black Friday akcióban az automatizált robotporszívó

A Teszt Plussz Magazin legújabb szolgáltatásának részeként rendszeres időközönként szállítjuk nektek a legjobb akciókat, amelyek lehetővé teszik, hogy kihagyhatatlan áron vásároljatok olyan terméket, ami valóban megéri a pénzét.

Az akciófigyelő rovatunkba ugyanis csak olyan eszközt válogatunk be, amit korábban már megismertünk, sőt esetenként teszteltünk is, így már teljes áron nyugodt szívvel ajánlottuk őket, jelentős kedvezménnyel pedig különösen jó döntésnek bizonyulhatnak.

Az Alza Black Friday akciójában például most 399 990 forint helyett 100 ezer forint kedvezménnyel mindössze 299 990 forintba kerül a Dreame Bot L10s Ultra, ami nem titkoltan a prémium minőségű és tudású robotporszívók kategóriáját erősíti.

Dreame Bot L10s Ultra alza akció

Ezzel az árcédulával azért kihagyhatatlan ajánlat, mert kiemelkedő takarítási tulajdonságokkal rendelkezik, a forgófejes felmosójával megmutatja a nedves takarítás jövőjét, miközben még saját önürítő- és öntisztító dokkolóval is rendelkezik, hogy napokig automatizálhassuk működését.

Előnyök

  • Öntisztító és önürítő dokkoló
  • Forgó felmosótechnológia
  • 5300 Pa szívóerő
  • Mesterséges intelligenciával kombinált navigáció
  • Hatékony társalkalmazás

Elérhető itt

alza.hu