Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Rólunk

Mi a célunk?

A Teszt Plussz magazint azzal a céllal hoztuk létre, hogy a nyugati országok mintáján alapulva a magyar vásárlók számára is elérhető legyen végre egy olyan oldal, ahol objektív tesztek és vásárlási útmutatók olvashatók.

Miben tudunk segíteni?

Szeretnél magadnak egy új kütyüt vásárolni, de nem tudod, hogy melyiket válaszd? Szeretnél mielőbb dönteni, de nem tudod, hogy mire kell odafigyelned? A legdrágább mindig a jobb, esetleg akadnak olcsó, de ugyanolyan jó alternatívák?

Ha ezek a kérdések számodra is aktuálisak egy vásárlás előtt, akkor a Teszt Plussz magazin neked szól, hiszen tesztjeink, útmutatóink és blogjaink egyaránt azért jöttek létre, hogy átfogó összképet mutassanak egy termékkategórián belül.

Mindezt vásárlói szempontból, objektívan, elfogulatlanul.

Hogyan dolgozunk?

Minden esetben több 100 munkaórát áldozunk arra, hogy egy-egy termékcsoport kapcsán összeszedjük a kategória legjobbjait!

Ehhez felkutatjuk a világháló összes rejtett zugát, elolvassuk a vásárlói véleményeket és természetesen a legtöbb terméket mi magunk is leteszteljük.

Óriási segítségünkre szolgál ehhez saját fejlesztésű piackutató szoftverünk, aminek köszönhetően mindig friss információkkal rendelkezünk a legújabb termékekről, a kapcsolódó trendekről, így garantált, hogy nálunk a legfrissebb és legátfogóbb tesztek, valamint naprakész vásárlási tanácsadók várnak mindenkire.

Hogyan támogathatsz minket?

Magazinunk azért született, hogy segítsünk a vásárlás előtt álló olvasóinknak a legjobb termékek kiválasztásában.

Természetesen te is támogathatsz minket úgy, hogy közben neked ez semmibe sem kerül.

Amennyiben az oldalunkon elhelyezett linkeken keresztül vásárolsz hozzájárulhatsz magazinunk fenntartásához, hiszen ezért cserébe mi jutalékot vagy egyéb kompenzációt kaphatunk.

Mi várható tőlünk a jövőben?

A legfontosabb célunk a jövőre nézve, hogy tesztjeinkkel lefedjük a piac legtöbb szegmensét, így bármit is szeretnél vásárolni, a Teszt Plussz magazin objektív segítséget tud nyújtani a legjobb, a legolcsóbb vagy éppen az igényeidhez leginkább illeszkedő termékek kapcsán.

Legyen szó elektromos rollerről, mosogatógépről vagy a legjobb robotporszívóról, nálunk minden objektív és szakszerű tesztet kaphat! 

frissítés: időközben 2023 februárjában elindultunk Szlovákiában is: testplus.sk