Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Levoit Classic 300S & Levoit LV600S párásító megjelenés

Nyáron a hőség, télen a fűtés teszi szárazzá az otthoni levegőt, és sokan nem is gondolnák, hogy ez milyen negatív hatással lehet az egészségünkre: kiszárad a bőrünk, a nyálkahártyánk, az orrunk, a torkunk, ami köhögéshez, horkoláshoz, végső soron kifejezetten rossz alváshoz vezethet.

Egy párásítóval viszont mindez könnyedén ellensúlyozható, és az ilyen megoldás iránt érdeklődők számára lehet kiváló hír, hogy hazánkban is hivatalos forgalmazót kaptak az amerikai Levoit rendkívül népszerű, az Amazonon kiváló értékelésekkel büszkélkedő eszközei, a Levoit Classic 300S Smart Ultraszonikus Hidegpárásító és a Levoit LV600S Hibrid Meleg- és Hidegpárásító.

Levoit Classic 300S

Előnyök

  • Kimagasló teljesítmény
  • Ultra csendes éjszakai üzemmód
  • Okostelefonos vezérlés
  • Kényelmes utántöltés
  • Aromaterápiás élmény

Elérhető itt

levoit.hu
alza.hu


Levoit LV600S

Előnyök

  • Hatékony melegpárásítás
  • 6 literes tartály, közel 50 órás üzemidő akár 70 nm-en
  • Felhasználóbarát alkalmazás és hangvezérlés
  • Utántöltés egy mozdulattal
  • Aromaterápiás párologtatás

Elérhető itt

levoit.hu


A gyártó mindkét eszközt könnyen tölthető hat literes víztartállyal szerelte fel, az információk digitális kijelzőről olvashatók le, a vezérlés érintésérzékeny gombokkal történik, de emellett adott az okostelefonos irányítás lehetősége is (távoli eléréssel).

A beépített szenzoroknak hála mindkét modell automatikusan biztosítja a felhasználó által meghatározott páratartalmat, az eszközök pedig okostelefonon vagy okoshangszórón keresztül akár hangparancsokkal is irányíthatók, köszönhetően az Amazon Alexa és Google Asszisztens kompatibilitásnak. 

A kifejezetten hálószobákba tervezett, ultracsendes éjszakai móddal is felvértezett Levoit Classic300S ultraszonikus megoldással párásít, és akár 60 órán át képes újratöltés nélkül működni egy 47 négyzetméternél nem nagyobb területen.

A párásító beépített aromadobozzal is rendelkezik, ide cseppenthetők az aromaterápiás illóolajok, amiknek hála mindössze pár perc elteltével friss és kellemes illat tölti ki az eszköznek otthont adó szobát. 

A burkolat tetején található, forgatható szórófejnek hála a gépből távozó párásított levegő oda irányítható, ahol a legnagyobb szükség van rá, és az eszköz nemcsak a felhasználók egészségéről gondoskodik, de segíti a szobanövények fejlődését is – a kapcsolódó VeSync alkalmazás ehhez még növényfelismerőt és növénylexikont is kínál. A gép emellett beépített fényeket is kapott, amik lefekvéskor elalvást segítő hangulatot biztosítanak, de természetesen bármikor ki is kapcsolhatók.

A valamivel komolyabb Levoit LV600S Hibrid Meleg- és Hidegpárásító a nevéhez méltó módon meleg és hűvös párával is el tudja látni az életterünket. Előbbi a fűtési szezonban, utóbbi nyár kánikulák idején teheti a megszokottnál jóval kellemesebbé az otthon töltött időt. 

A hat literes tartály akár 50 órán át képes folyamatosan megfelelő páratartalmat biztosítani, méghozzá 70 négyzetméteren, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy ez a modell a kistestvérével ellentétben már egy egész lakás levegőjét képes folyamatosan egészségesebb szinten tartani.

Természetesen innen sem hiányzik az illóolajokat fogadó aromadoboz, a gép tetején lévő szórófej pedig 360 fokban, egyenletesen képes „teríteni” a párásított levegőt az életterünkben. Ennek áldásos hatásait természetesen a növényeink is érezni fogják, és e modell esetében sem kell lemondanunk az applikáció tudásanyagot biztosító extráiról.