Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Önürítő és öntisztító robotporszívót keresel? Bomba áron megy most a Dreame L10 Ultra

Prémium robotporszívót vásárolnál magadnak, aminek a működése is automatizálható? Ha igazán jó árat akarsz, akkor ezt a Dreame L10 Ultra akciót most ki ne hagyd!

Akciófigyelő szolgáltatásunkban kizárólag olyan termékeket ajánlunk figyelmetekbe, amelyeket kutatásaink során alaposan megismertünk, esetenként teszteltünk is. 

A Dreame robotporszívóit például igazi ár-érték arány bajnoknak tartjuk, most pedig egyenesen bomba áron tudjuk megvásárolni magunknak a gyártó egyik felsőligás termékét, ami biztosan nem okoz majd csalódást a tisztaság megszállottjainak.

Ennek az oka, hogy a Dreame L10 Ultra nemcsak nagy szívóerőt kínál (5300 Pa), hanem forgópárnás felmosó funkciót is társít mellé, méghozzá LiDAR-szenzorra épülő navigációval. A legnagyobb előnye azonban a multifunkciós dokkoló, ami nemcsak a portartály ürítését, hanem a felmosó tisztítását és szárítását is elvégzi helyettünk.

A 400 ezer forint körüli (Árukereső) átlagár helyett most néhány napig mindössze 279 990 forintért lehet beszerezni a Pepita kínálatából.

Dreame L10 Ultra Pepita akció

Dreame L10 Ultra

Előnyök

  • Hatékony önürítő és öntisztító rendszer
  • LiDAR-szenzoros navigáció
  • 5300 Pa szívóteljesítmény
  • Forgó felmosó párnák
  • Saját társalkalmazás

Elérhető itt

pepita.hu
alza.hu

Tudtad, hogy a Dreame több terméke is bekerült 2023 legjobb robotporszívóit tömörítő kutatásunkba? Nézd meg te is, hogy miért ajánljuk a gyártó takarító robotjait!