Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Philips Essential XL: közönségkedvenc air fryer akciós áron

Szeretnénk egy igazán jól működő és nagy kapacitású air fryert a konyhába? A Philips Essential XL jó választás lehet, pláne most, hogy 14 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be magunknak.

A korábbi 80 ezer forint feletti árcédula helyett ugyanis átmenetileg mindössze 73 690 forintért tudjuk megvenni magunknak a Philips termékét, ami különösen jó értékelésekkel rendelkezik a német Amazonon, több mint 500 vásárló véleménye alapján 4,6 csillagon áll.

Hogy mit nyújt a gyártó ezért a pénzért? Egyrészt elragadóan gyönyörű és modern megjelenést, másrészt pedig 6,2 literes kapacitást, 7 előre beállított sütési programmal, melegen tartó funkcióval és digitális kijelzővel.

A Philips saját fejlesztésű olajmentes sütőtechnikája mindenkit levesz a lábáról, miközben az air fryer a sütés mellett grillezésre is alkalmas, így hasznos társ lehet a konyhában.

14 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be magunknak a Philips Essential XL-t 14 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be magunknak a Philips Essential XL-t

Philips Essential XL

Elérhető itt
Árukereső.hu

Szeretnéd megtudni, hogy melyek a legjobb air fryerek 2024-ben? Átfésültük a teljes piacot, és leteszteltük a legjobbakat.