Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Roborock P10S & P10S Pro robotporszívó: melegvizes felmosással és többféle dokkolóval érkeznek a gyártó újdonságai

Újabb megfizethető robotporszívókkal bővíti portfólióját a Roborock. A most bemutatott Roborock P10S és P10S Pro izgalmas funkciókkal igyekszik meghódítani a vásárlókat.

Mindössze öt hónappal a P10 Pro megjelenése után a Roborock bejelentette a termékcsalád két újabb tagját. A Roborock évek óta a legjobb robotporszívók között szerepel, nem véletlen, hogy a gyártó ennek fényében elragadó tulajdonságokkal vértezte fel újdonságait is.

Lássuk, hogy mit kell tudni a Roborock P10S-ről és a P10S Pro-ról!

Roborock P10S robotporszívó

Az alapmodellként is elkönyvelhető P10S kétféle dokkolóval várható a piacra. Az egyikhez hagyományos állomás tartozik kézzel üríthető és tölthető víztartályokkal, míg a másik beköthető az otthoni vízhálózatba, így ezek a funkciói is automatizálhatók.

Érdekesség, hogy a hagyományosabb dokkoló annyira kis méretekkel rendelkezik (41×40 centiméter), hogy egy kisebb szekrény alatt is elfér. Bármelyik típust is választjuk, maga a robotporszívó mindkét esetben ugyanaz lesz: egy 7000 Pa szívóerővel, szimpla szilikon főkefével, valamint dupla forgó felmosóval felszerelt modell.

A Roborock P10S képes kimozdítani az egyik felmosót a készülékházból, így a helyiségek 98,8 százalékos takarítási lefedettségét ígéri, de kiemelendő a sorból a 60 Celsius fokos melegvizes felmosás lehetősége is.

A Roborock P10S ára

A P10S egyelőre csak Kínában jelent meg, de várhatóan rövidesen a világ más részein is elérhető lesz, és míg az egyszerűbb dokkolós változat 230 ezer-, a beépíthető állomással érkező modell 255 ezer forint körüli árcédulát kaphat.

Roborock P10S Pro robotporszívó

A P10S Pro az alapváltozattal ellentétben óriási szívóerővel rendelkezik, így 11 000 Pa teljesítményre képes, és miközben itt már főkeféből is két szilikonlamellás darab került bele, mind a dupla forgókefés felmosó rendszer, mind a melegvizes tisztítás ugyanúgy jellemző maximum 60 Celsius fokig.

A gyártó itt sem hagyta ki a FlexiArm névre keresztelt kinyúló rendszert, de itt már az oldalkefe is mozog a precízebb takarításért, sőt a munkát ennél a modellnél már a SmartPlan AI névre keresztelt, mesterséges intelligenciára épülő rendszer támogatja meg.

Természetesen ez a Roborock modell is kétféle dokkolóval érkezik: egy kisebb, manuális ürítéssel és töltéssel ellátott típussal, valamint egy a lakás vízvezetékes rendszeréhez csatlakozó megoldással. 

A Roborock P10S Pro ára

Természetesen a Roborock P10S Pro is Kínában kezdi pályafutását, de néhány hónapon belül hozzánk is megérkezhet. Induló ára az egyszerűbb dokkolóval 280 ezer forint körül alakul majd, de a fejlettebb állomással 310 ezret kérnek érte.