Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó megjelenés

Utoljára frissítve:

A Xiaomi Robot Vacuum E10 a Xiaomi 2023-as robotporszívóinak legolcsóbb, belépő szintű darabja, ami már azért alkalmas lehet egy kisebb lakás rendben tartására.

Jellemzők:

  • 2500 mAh akkumulátor
  • 110 perces üzemidő
  • 4000 Pa szívóerő
  • 400 ml-es por 200 ml-es víztartály
  • 8 cm-es magasság
  • 1,6 cm-es küszöbmászás
  • Lépcsőérzékelés

Elérhető itt

robotworld.hu
alza.hu
Árukereső.hu

Takarítási funkciók

A Xiaomi Robot Vacuum E10 4000 Pa-os szívóerejére nem lehet panasz, pontosan ugyanazt tudja, mint a ,,nagyok”. A szívóerőt egyébként 4 különböző fokozatban lehet szabályozni, a különböző igényekhez igazodva, hogy mindenhonnan fel tudja takarítani a port és az apró törmeléket is. 200 milliliteres víztartályából 3 fokozatban adagolható a víz, ezzel megakadályozhatjuk, hogy elázzon a padló.

Akkumulátor és üzemidő

2500 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik, ami normál módban használva 110 percnyi takarítást teszt lehetővé.

Navigáció

A Xiaomi Robot Vacuum E10 kifejezetten alacsony robotporszívó, a csupán 8 cm-es magasságával befér az alacsonyabb bútorok alá is. Mindemellett Képes átjutni az 1,6 cm-es küszöbökön vagy szőnyegeken, továbbá érzékeli, ha lépcső van előtte, így elkerüli a zuhanást, és az amiatt esetleg bekövetkező sérüléseket.

LIDAR lézeres navigációs rendszerrel nem látták el, helyette giroszkóp segíti a helyzetmeghatározásban, ezenkívül kapott még 3 db falérzékelőt és 2 db ütközésgátló érzékelőt is. Intelligens útvonaltervezőjével és cikcakkos takarítási metódusával hatékonyan járja be a tisztítandó felületek egészét.

Vezérlés

A Mi Home applikációjával irányítható, be tudjuk programozni a takarítás idejét, szabályozhatjuk a szívóerőt vagy akár valós időben követhetjük a takarítás menetét. Ezen felül támogatja az Amazon Alexát és a Google Asszisztenst is, vagyis  akár hangutasításokat is adhatunk neki.

Nemcsak mi kommunikálhatunk a porszívóval, de az is küld hangértesítéseket, ha aktiváljuk ezt a funkciót. Tájékoztat például, hogy szünetelteti a takarítást, megkezdi a töltést, elindítja az ütemezett feladatot.

Megjelenés és ár

Xiaomi Robot Vacuum E10 már kapható Magyarországon is, jelenleg körülbelül 60-70.000 Ft-ért.

Ha kíváncsi vagy más robotporszívó-típusokra is, akkor mindenképp néz rá a 2023-as független robotporszívó kutatásunkra!