Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Az Apple AirPods Max-nak állíthat konkurenciát érkező fejhallgatójával a Sonos

Újabb termékkategóriában szeretne nagyot alkotni a kiváló minőségű hangrendszereiről ismert Sonos, akik hamarosan betörhetnek a vezeték nélküli fejhallgatók piacára.

Hosszú hónapok, sőt évek óta tartja magát a pletyka, miszerint a Sonos rövidesen bővíti portfólióját, és a prémium minőségű hangszórók, illetve hangrendszerek után a vezeték nélküli fejhallgatók világában is kipróbálják magukat.

Bár hivatalos bejelentés még nincs, azonban soha nem voltunk még annyira közel a megerősítéshez, mint most, hiszen Patrick Spence, a Sonos vezérigazgatója személyesen erősítette meg aktuális pénzügyi konferenciájuk során, hogy valami nagy dolog van készülőben.

A márka ugyanis 2024 harmadik negyedévében, azaz valamikor idén ősszel bővíti termékkínálatát, és bár egyelőre nem tudni még, hogy mivel, a szóbeszédek azonban egy ideje egy Sonos fejhallgatóról szólnak, így nagy valószínűséggel innen fújhat a szél.

A vezérigazgató kiemelte, hogy egy többéves termékciklus kezdetén járnak, így eljött az ideje annak, hogy új kategóriákban is megvessék a lábukat és újabb termékeket dobjanak piacra, aminek első darabjai a harmadik negyedévben kerülnek bemutatásra és a boltok polcaira egyaránt.

A szóbeszédek szerint a Sonos nem kisebb dologra készül, minthogy konkurenciát állítson a legjobb vezeték nélküli fejhallgató kutatásunkba is bekerült Apple AirPods Max számára. Ha ez megtörténik, más nagy gyártó is vakarhatja majd a fejét!