Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Bose SoundLink Max: hordozható Bluetooth hangszóró hatalmas hanggal és elegáns megjelenéssel

Utoljára frissítve:

Újabb prémium Bluetooth hangszórót mutatott be a Bose, amely SoundLink Max név alatt elragadó megjelenéssel, óriási hanggal, a Sonos Move 2 riválisaként érkezik.

Az audioeszközök piacán prémium minőségéről ismert Bose bemutatta legújabb Bluetooth hangszóróját, amely a SoundLink termékcsalád legújabb tagjaként érkezik.

Miután a legjobb Bluetooth hangszórókat összegyűjtő kutatásunkban is előkelő helyen végzett a Bose SoundLink Flex, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a gyártó újdonsága egyaránt odatehető lesz a legjobbak közé, sőt a kiváló hangminőség szerelmesei biztosan odáig lesznek érte.

A 26 centiméter széles és több mint 2 kilogrammos hangszóró lekerekített élekkel, csodálatos termékdizájnnal, valamint egy kényelmes fogantyúval lett felszerelve, így könnyedén magunkkal vihető bárhová.

Minőségi hangélményéről három hangsugárzó is gondoskodik, sőt a méreteit meghazudtoló basszusokat két egyedi fejlesztésű extra mélynyomó biztosítja. A hangszóró kapcsán kiemelendő az IP67 besorolás, vagyis a víz- és porálló tulajdonságok, amelyek mellett tartósságát szilikonnal bevont acélház biztosítja, ami nemcsak a korróziónak, hanem az UV-sugárzásnak is ellenáll. 

Akkumulátora töltésenként akár 20 órát kibír, miközben támogatja a Bluetooth 5.3 kapcsolatot, az SBC és az AAC kodeket, de rendelkezik Snapdragon Sound aptX Adaptive kompatibilitással, valamint saját Bose társalkalmazással, amivel a hangszínt is szabályozhatjuk.

A Bose SoundLink Max várhatóan 145 ezer forint körüli árcédulával kerül forgalomba június 4-től!