Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

EarFun Air 2: vezeték nélkül tölthető fülhallgató megfizethető áron

Utoljára frissítve:

Újabb vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a hazánkban is népszerű EarFun. Az újdonság megfizethetőséggel és vezeték nélküli töltéssel kecsegtet EarFun Air 2 név alatt.

Mint az legjobb vezeték nélküli fülhallgató kutatásunkból is kiderült már korábban, az EarFun neve megkerülhetetlen tényező a termékkategórián belül, Air 2 név alatt érkező újdonságuk pedig egy újabb szintet szeretne mutatni a megfizethető megoldások kedvelői számára.

Az EarFun Air 2 legnagyobb újdonsága, hogy a töltőtok, illetve vele együtt a fülhallgató nemcsak USB-n keresztül tölthető, hiszen a vezeték nélküli megoldást is támogatja. A tiszta üzemidőre 9 órát ígérnek a gyári adatok, de a töltődobozka használatával ez akár 40 órára is kitolható.

A termék IPX7 tanúsítványt kapott, ami a gyártó saját fejlesztésű SweatShield technológiájával kiegészülve ellenállóvá teszi az izzadtsággal szemben.

Aktív zajszűrés ugyan nincs, de négy mikrofont is beépítettek annak érdekében, hogy elnyomják a zavaró környezeti zajokat. A fülhallgatón több érintőfelület található, ezek funkciói pedig a telefonos társalkalmazással konfigurálhatók, így teljesen az igényeinkhez igazítható a készülék.

A 10 milliméteres hangsugárzók kristálytiszta hangot, kiváló magasakat és mélyeket ígérnek, sőt támogatják az LDAC audiokodekeket is. Az adatkapcsolat Bluetooth 5.3 technológiára épül és van benne játék mód, ami a gamerek nagy örömére mindössze 55 ezredmásodperc késleltetést engedélyez.

EarFun Air 2

Előnyök

  • Prémium minőségű hangzás Sony LDAC kodekkel
  • Stabil és energiatakarékos Bluetooth 5.3
  • IPX7 vízállóság
  • Multifunkciós érintőpanel
  • Magas szintű zajcsökkentő technológia

Elérhető itt

earfun.hu – hivatalos
Árukereső.hu

Az EarFun Air 2 a hazai képviselet szerint hamarosan érkezhet Magyarországra is, méghozzá 16-18 ezer forint körüli árcédulával.