Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Garmin Lily 2: egy új irány a női okosórák világában

A Garmin évek óta megbízható név a női okosórák piacán. A Garmin Lily 2 pedig most olyan megoldásokkal kecsegtet, amire korábban még nem volt példa ebben a szegmensben.

Ha női okosórát szeretnénk vásárolni, a Garmin neve megkerülhetetlen. Minden téren prémium minőséget és kiváló ár-érték arányt kínálnak, amit jól mutat, hogy legjobb női okosórákat összehasonlító anyagunkban a gyártó több modellje is felbukkan.

Többek között például a Lily, amely a most bemutatott Garmin Lily 2 elődjeként igazán emlékezetes konstrukció volt, de a vállalatnak sikerült egy egészen új szintre lépni a termékcsaláddal.

Divatos megjelenés exkluzív rejtett kijelzővel

A Lily 2 kétféle változatban is elérhető lesz. Az alapmodell és a Classic név alatt érkező párosra azonban egyaránt jellemző, hogy mindkettő tartalmazza majd a Garmin kiemelkedő minőségű egészségügyi-, wellness- és egyéb kapcsolódó funkcióit, méghozzá kimagaslóan elegáns és friss dizájn társaságában.

Bár a klasszikus óraforma megmaradt, a tartós fémház sem hiányzik, azonban a speciális rejtett kijelzőkhöz hasonlót még nem igazán láthattunk a piacon. A hagyományos kijelzőkkel ellentétben itt csak egy gyönyörű és divatos digitális panel áll a rendelkezésünkre, amelyen mindössze néhány színnel tudnak megjelenni az információk.

Amilyen egyszerűnek hangzik, olyan elegáns lett a végeredmény, hiszen a kókusz, az arany, a sötét bronz vagy éppen az eperfa árnyalatú hátterek egyenesen csodálatosak, hát még a hozzá kapcsolt olasz bőr, nylon vagy szilikon pántok. Elegancia és nőiesség a legfelsőbb szinteken.

Funkciógazdagság akár 5 napos üzemidő mellett

Az okosóra természetesen rengeteg funkcióval rendelkezik, miközben az üzemidő terén is 5 napot képes kibírni töltésenként. A Lily 2 képes a pulzus, a véroxigénszint és a hidratáció mérésére, követi a stresszt, a női egészséget, a légzést és az alvást, de segíti a meditációt, valamint a tudatos légzést.

Rengeteg aktív tevékenységet képes megtámogatni, miközben az értesítések megjelenítése sem okoz neki problémát olyan funkciók mellett, mint a naptár vagy a test energiaszintjének követése.

A két típus között egy nagyon fontos különbség van a gyártói adatok alapján, hogy a Lily 2 Classic támogatja a Garmin Pay szolgáltatást, amire a másik típus nem képes, de sem a küllem, sem a Gorilla Glass 3 védelemmel ellátott TFT LCD kijelző kapcsán nem kell kompromisszumot kötnünk.

Ár és megjelenés

A Garmin Lily 2 már elérhető Magyarországon is. Az alapmodell 111 900 forintba kerül, míg a Classic változat 139 900 forinttól lehet a miénk.