Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Hihetetlen 100.000 forint kedvezménnyel a Ninebot KickScooter MAX G30 elektromos roller

Elektromos rollert vásárolnánk, és szeretnénk egy igazán megbízható modellt a prémium kategóriából? Amennyiben igen, de nem akarunk túl sokat fizetni, akkor ezt az akciót érdemes kihasználni!

A Geekbuying oldalán ugyanis hihetetlenül jó áron kínálják átmenetileg a Ninebot KickScooter MAX G30-as elektromos rollert, amivel akár 65 kilométert is megtehetünk egyetlen töltéssel.

Fontos: akciófigyelő szolgáltatásunk részeként kizárólag olyan termékeket ajánlunk a figyelmetekbe, amelyek kimagasló vásárlói értékelésekkel rendelkeznek, illetve mi is nagyon jól ismerjük őket kutatásainkból.

A Ninebot KickScooter MAX G30 pontosan ilyen, hiszen kiváló minőségű gumiabroncsával, 25 km/h-s maximális sebességével, modern fékrendszerével, LED kijelzőjével és fiatalos termékdizájnjával garantáltan meghódítja majd a szívünket.

Ninebot KickScooter MAX G30 Geekbuying akció

A legjobb azonban, hogy a Geekbuying aktuális akciójában néhány napig 320.000 forint helyett mindössze picivel több mint 218 ezer forintért lehet megvásárolni ezt az elektromos rollert.

 Ninebot KickScooter MAX G30 II

Előnyök

  • Kategóriájának legnagyobb hatótávja
  • Újrahasznosított haladási energia
  • Tempomat beállítás
  • Adapter nélküli gyors töltés
  • Színes LED információs kijelző

Elérhető itt

Geekbuying
robotworld.hu
alza.hu
pepita.hu

Szívesen megismerkednél 2023 legjobb elektromos rollereivel? Kutatásunk során az egész piacot megnéztük, hogy kiválogassuk a vásárlásra érdemes modelleket!