Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Lenovo Yoga Tab 11: 100 ezer forint alatt veheted meg átmenetileg a Lenovo prémium táblagépét

Régóta szeretnél már egy jó táblagépet vásárolni? Ha eddig sajnáltad rá a pénzt, akkor most itt az alkalom: átmenetileg 100 ezer forint alatt lehet beszerezni a Lenovo Yoga Tab 11-et!

Egyenesen hihetetlen akciót találtunk nektek a Lenovo egyik prémium kategóriás táblagépéhez kapcsolódóan, hiszen egy rövid ideig mindössze 99 990 forintba kerül az egyébként közel 150 ezer forintért kínált Yoga Tab 11.

Ennél jobb ajánlatot jelenleg keresve se találhatnánk, hiszen ezért az árért egy Helio G90T lapkakészlettel meghajtott, 4GB RAM-mal és 128GB belső tárhellyel rendelkező táblagépet kapunk, amihez egy 11 hüvelykes, Dolby Vision technológiával felvértezett 2K-s kijelzőt társítottak.

Mindezt TÜV-tanúsítvány, Dolby Atmos Quad hangszórók, valamint olyan elragadó teljesítmény koronázza meg, amihez foghatót csak a jóval drágább táblagépek tudnak nyújtani.

Átmenetileg 100 ezer forint alatt lehet beszerezni a Lenovo Yoga Tab 11-et Átmenetileg 100 ezer forint alatt lehet beszerezni a Lenovo Yoga Tab 11-et

Lenovo Yoga Tab 11

Elérhető itt
Árukereső.hu

Hogy milyen tabletet vegyünk 2024-ben? Az egész piacot átfogó vásárlási tanácsadónk segít a döntésben, ha ez az ajánlat nem keltette fel a figyelmedet!