Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Önürítős robotporszívó 112 ezerért? Hihetetlenül jó áron megy most a Roidmi EVE CC

Utoljára frissítve:

Szeretjük a kényelmet? Egy olyan robotporszívót keresünk, ami a megfelelő takarítási tulajdonságok mellett még önürítő funkcióval is rendelkezik? Akkor ezt a Roidmi EVE CC akciót most ne hagyd ki!

Akciófigyelő rovatunkban továbbra is kizárólag olyan termékeket ajánlunk figyelmetekbe akciós áron, amelyeket jól ismerünk vagy teszteltünk, így teljes áron sem okoznának csalódást, kedvezményesen azonban különösen jó vételnek tekinthetők.

Ezért merjük figyelmetekbe ajánlani a Robotworld aktuális akcióját, ahol egy kihagyhatatlan dupla kedvezmény részeként 159 990 forint helyett mindössze 111 992 forintért lehet beszerezni most a Roidmi EVE CC-t, amit mi is teszteltünk már a Teszt Plussz Magazin hasábjain.

Roidmi EVE CC robotworld Black Friday akció

A teszt során pedig nagyon meg is szerettük, hiszen stílusos megjelenése mellett kiváló takarítási tulajdonságokkal, kielégítő üzemidővel, pontos térképkészítéssel és navigációval, mindemellett pedig egy kompakt önürítő dokkolóval is rendelkezik.

A maga kategóriájában egy igazi ár-érték arány bajnok robotporszívóról beszélünk, ami nemcsak porszívózásra képes – akár 150 négyzetméter alapterületen töltésenként –, hanem felmosó funkció is található benne, méghozzá telefonos vezérléssel és megannyi okos funkcióval kiegészülve.

Nem akadály a külföldi rendelés? Akkor így a végére van még egy nagyszerű hírünk: a Geekbuying is hirdetett egy Roidmi EVE CC akciót, aminek részeként egy rövid ideig akár 105 ezer forintért megvásárolhatod magadnak ezt a kiváló robotporszívót.

Valami másra, esetleg többre vágysz? Nagy robotporszívó kutatásunkból megtudhatod, melyek 2024 legjobb robotporszívó modelljei