Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Óriási akcióban a Xiaomi Roidmi Eve Plus, 2023 ár-érték bajnok robotporszívója

Újabb szolgáltatást indítottunk a Teszt Plussz Magazin hasábjain! Az akciófigyelő részeként folyamatosan kutatjuk majd nektek az ország legjobb kedvezményeit, hogy a lehető legkedvezményesebb áron tudjátok beszerezni a kiszemelt termékeket.

Célunk továbbá, hogy olyan ajánlatokat mutassunk nektek, amelyek jó minőségű, általunk is elismert termékekhez kapcsolódnak, mindemellett pedig ténylegesen is megéri megvásárolni őket, azaz valóban alacsony áron kaphatók.

Akciófigyelőnk eredménye

Ezen a héten például a Robotworld aktuális akcióját ajánlanánk figyelmetekbe, ahonnan mindössze 129.990 forintért lehet megvásárolni a Xiaomi Roidmi Eve Plus robotporszívót – méghozzá ingyenes szállítással, ami jelenleg a legjobb ajánlat az Árukeresőn is.

A terméket korábban már teszteltük, és a robotporszívó piackutatásunkban sem találtunk előnyösebb ár-érték aránnyal rendelkező modellt nála a középkategóriában, hiszen LiDAR szenzorokra épülő navigációs rendszerrel, fejlett SLAM algoritmussal és nagyszerű takarítási tulajdonságokkal büszkélkedhet.

Jó választás még, mert rendhagyó módon dupla oldalkefével dolgozik, sőt saját önürítő rendszerrel forgalmazzák, így ha csak porszívózásra alkalmaznánk, hetekig automatizálhatjuk a működését.

Főbb jellemzők

  • modern megjelenés
  • 2 oldalkefe
  • feltérképezés
  • nedves feltörlés
  • gyors önürítés

Elérhető itt

ROBOTWORLD.HU
PEPITA.HU
alza.hu


Ha megismernéd 2023 legjobb robotporszívóit, következő cikkünkből a piac legjobb termékei közül válogathatsz: Robotporszívó teszt & vélemények – Mutatjuk 2023 legjobbjait