Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Philips 3000 Series Dual Basket: dupla kosaras air fryert dob piacra a Philips is

Egyre több gyártó ismeri fel a dupla kosaras air fryerek előnyeit, és ehhez a sorhoz csatlakozik most a Philips 3000 Series Dual Basket is, amely ígéretes tulajdonságokkal kecsegtet.

Amennyiben megnézzük 2024 legjobb forrólevegős fritőzeit, azt tapasztalhatjuk, hogy a dupla kosaras megoldások még nem terjedtek el a piacon, azonban 2025-ben az egyik legfontosabb trend válhat belőle.

Sorra jelentik be ugyanis a gyártók a dupla sütőkosárral szerelt modelleket – legutóbb éppen a Cosori újdonságát teszteltük le nektek –, így például a Philips sem szeretne lemaradni az új vonulatról, ezért bemutatták a Series 3000 modellcsalád legújabb frissítését.

A Dual Basket névvel megkülönböztetett termék legnagyobb újdonsága a két sütőkosár, amelyek összesen 9 literes űrtartalommal rendelkeznek. Érdekesség, hogy a két kosár mérete eltérő, így kisebb helye lesz a köretnek és nagyobb a főételnek. 

Utóbbi olyan jelentős mérettel büszkélkedhet, hogy akár egy másfél kilós egész csirkét is elhelyezhetünk benne. A technológiai hátteret a Philips jól bejáratott Rapid Air biztosítja, ami lehetővé teszi az egyenletes sütést úgy, hogy az ételek kívül ropogósak, belül pedig puhák legyenek.

Találunk még a fritőzön intelligens funkciókat, érintőképernyőt 8 előre beállított főzési móddal, de megkapjuk hozzá a receptekkel teletömött NutriU alkalmazást is.

Hogy a kérdéses Philips air fryer mikor érkezik, azt egyelőre nem tudjuk még, de már elérhető a hivatalos magyar oldalon, így biztosan mi is megkapjuk majd – várhatóan 95-100 ezer forint körüli árkategóriában.