Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Razer BlackShark V2 HyperSpeed ​​White Edition: egy vezeték nélküli fejhallgató egész napos játékhoz

Fehér színben is érkezik BlackShark V2 HyperSpeed ​vezeték nélküli fejhallgató a Razer kínálatából, ami akár egész napos viselésre is tökéletes lehet.

Ha sok időt töltünk videojátékkal és mindezt fülessel a fejünkön, akkor pontosan tudjuk, hogy néhány óra után a legtöbb ilyen kiegészítő kényelmetlenné válhat.

Ezt a problémát szeretné áthidalni a Razer, akik a BlackShark gamer-termékcsalád részeként egy olyan esportra-, illetve egész napos viselésre is alkalmas fejhallgatót dobtak piacra, amely új szintre emeli a kényelmet.

A fekete színben már egy ideje elérhető füles mindezt ultrakönnyű (mindössze 280g) súlyával, ergonomikus kialakításával, valamint memóriahabbal párnázott felületeivel érte el, miközben a 70 órás akkumulátor üzemidő is bőven kiszolgálja az egész napos szórakozáshoz kapcsolódó igényeket.

Az ultralágy memóriahabos fülkagylók érdekessége, hogy precízen illeszkednek a fej formájához, ezáltal tökéletes zajszigetelést tesznek lehetővé a Triforce Titanium 50 mm-es meghajtók számára, amelyek rendkívül részletes hangzást biztosítanak viselőjük számára.

Az USB-C kábelen keresztül vezetékes használatot is biztosító Razer BlackShark V2 HyperSpeed ​​White Edition már rendelhető a gyártó oldaláról, de a forgalmazóknál még csak a fekete változatot találhatjuk, ami a tudás szempontjából semmiben sem különbözik a fehér modelltől.

Razer BlackShark V2 HyperSpeed

Árukereső.hu