Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Razer Viper V3 Pro: egy profi gamer egér, ami az eladási listák élmezőnyében nyitott

Újabb egérrel örvendeztette meg a játékosokat a gamer kiegészítők világában nagy névnek számító Razer, akik a V3 Pro-val azonnal az eladási listák élmezőnyébe kerültek az Amazonon.

A Razer termékei évek óta ott vannak a legjobb gamer egerek között, így nem meglepő, hogy újdonságaikat óriási figyelem övezi. Nem volt ez másként a Viper V3 Pro-val is, ami ennek megfelelően azonnal letarolta az Amazon eladási listáit.

A webáruházból már előrendelhető újdonság ugyanis a gamer egerek között rögtön a 20. legnépszerűbb termékként került a bolt ranglistájára, ami a V2 Pro teljesítménye alapján azért nem olyan meglepő.

A V3 Pro ugyanis sokkal jobb lett, mint elődje volt. A mindössze 55 grammos egér ugyanis 8K-s HyperPolling mintavételi technológiával dolgozik, Focus Pro szenzorja akár 35 ezer DPI-re képes, vezeték nélküli kialakítása ellenére pedig 95 órás akkumulátor-üzemidőt garantál.

A neves esportolók által is ajánlott egérből természetesen nem hiányoznak a programozható gombok, a LED világítás, a letisztult és ergonomikus formavilága mellett pedig 90 millió kattintásra szóló garanciát ad hozzá a gyártó, ami egyértelműen a felső kategória egyik ismérve.

A korábbi Razer Viper V2 Pro feltuningolt tudását a Razer Viper V3 Hyperspeed formavilágával ötvöző termék leginkább az egyszerűség kedvelőinek ajánlott, a legjobb pedig, hogy már több magyar bolt kínálatában is megtalálható, illetve előrendelhető 85-90 ezer forint közötti árcédulával. 

Razer Viper V3 Pro

Elérhető itt

Árukereső.hu