Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Roborock Q Revo Pro & Q Revo MaxV robotporszívó megjelenés

A kedvezőbb árú multifunkciós robotporszívók kedvelőire is gondolt legújabb bejelentéseivel a Roborock, így bemutatták a Q Revo-sorozat két aktuális tagját, amelyek között több különbséget találunk.

A Roborock Q Revo Pro és a Q Revo MaxV ugyanis az árazás mellett abban különbözik egymástól, hogy utóbbi kapott egy beépített hangsegédet, ami okoshangszóró nélkül is lehetővé teszi a hang alapú irányítást.

Ezen felül a drágább modellben mesterséges intelligenciára épülő reaktív akadályfelismerés dolgozik, és nemcsak a mopot, hanem a főkefét is képes felemelni, ha szükség van rá takarítás során.

Azon túl, hogy a dokkoló tekintetében pusztán esztétikai különbségeket találunk, az S8-termékcsaládhoz mérten a Q Revo nem annyira a szívóerőre, mint inkább a felmosás minőségére összpontosít.

Mindkét modell egységesen 7000 Pa szívóteljesítménnyel büszkélkedhet, a felmosás terén pedig két darab, percenként 200 fordulatra képes felmosókorongot kapott, amelyek kiváló minőségben gondoskodnak a padló nedves takarításáról még az asztallábak körül is.

Természetesen egyik frissen bejelentett Q Revo modellből sem hiányzik a FlexiArm technológia, aminek a lényege, hogy az oldalkefét egy kinyúló robotkarra erősítette a gyártó, ezáltal a sarkok és az egyéb nehezen elérhető helyek is könnyebben takaríthatók vele.

A többfunkciós dokkolóállomással a robotporszívó minden takarítás után automatikusan ki tudja üríteni portartályát, de a mopok automatikus mosásáról és szárításáról is gondoskodik az eszköz.

Megjelenés és ár

A Q Revo Pro várhatóan 1000 dolláros (350 ezer forint), a Q Revo MaxV pedig 1200 dolláros (420 ezer forint) árcédulával lesz megvásárolható 2024 áprilisától.