Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Samsung Galaxy Fit3: nagyobb kijelzővel és akkumulátorral jön a közkedvelt okoskarkötő új generációja

A 2020-as előd után éppen itt volt az ideje, hogy a Samsung előhozakodjon a Galaxy Fit3 okoskarkötővel, amely kívül és belül egyaránt nagyon sokat fejlődött.

Amint az a legjobb okoskarkötőket bemutató anyagunkból is kiderült, a Samsung manapság nem túl mérvadó név a szegmensben, aminek az oka abban keresendő, hogy főként az okosórás piacra fókuszáltak az elmúlt néhány évben.

Ez a helyzet azonban idén megváltozik, hiszen hamarosan érkezik a Samsung Galaxy Fit3 okoskarkötő, amely az 1,6 hüvelykes AMOLED kijelzőjével (256×402 képpontos felbontás mellett), valamint elragadó megjelenésével egyfajta hidat képviselhet az aktivitásmérők és az okosórák között.

A hordozható eszközről kiderült még, hogy a kijelzőt masszív alumínium házba fogatták, a megjelenéskor pedig több mint 100 digitális óralap várja majd a vásárlókat, de saját fotókból is készíthetünk hozzá hátteret.

A Galaxy Fit3 mindemellett több mint 100 tevékenységkövetést tesz lehetővé az alvás-, a stressz és a pulzus mérése mellett, sőt zuhanásérzékelőt is kapott. Sem GPS, sem NFC nem lesz benne, ellenben Bluetooth kapcsolaton keresztül láthatjuk rajta az összes értesítésünket, sőt még a hanghívásokat is kezelhetjük a segítségével.

A készülék várhatóan három színben lesz elérhető (fekete, fehér, rózsaszín), a 18,5 grammos súlya mellett pedig IP68 besorolással és 18 napos üzemidővel büszkélkedhet majd.

A Samsung Galaxy Fit3 megjelenését még februárban várjuk 22-25 ezer forint körüli árkategóriában.