Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Home FKK 3000 WIFI elektromos kandalló teszt

Falra szerelhető látványkandalló, amit okostelefonunkkal is irányíthatunk? Pontosan ezt kínálja a Home FKK 3000 WIFI, mely bearanyozta őszi estéinket.

Főbb jellemzők
  • Kiváló ár-érték arány a falra szerelhető kandallók között
  • Élethű, több árnyalatban tündöklő lángeffektek
  • Nagy teljesítményű, két fokozatban állítható fűtés
  • Telefonos irányítási lehetőség különféle okosfunkciókkal
  • Modern megjelenés, minőségi anyaghasználat
Elérhető itt
SOMOGYI.HU – HIVATALOS
PEPITA.HU
notebook.hu

Az már nagy elektromos kandalló kutatásunkból kiderült korábban, hogy nagyon sokféle típus közül válogathatunk abban az esetben, ha egy ilyen termék vásárlása előtt állunk, azonban nem gondoltuk volna, hogy a modern megjelenéssel rendelkező modellek is képesek annyira meleg és meghitt érzetet nyújtani, mint egy klasszikus vaskályhára emlékeztető megoldás.

Az Home by Somogyi FKK 3000 WIFI azonban alaposan rácáfolt erre a sztereotípiára. Képes volt feldobni az őszi estéinket, gyorsan a lakás központi elemévé vált, miközben még hősugárzóként sem okozott csalódást, de lássuk inkább szép sorjában, hogy milyen benyomást tett ránk ez a modern megjelenésű és nagy tudású elektromos kandalló.

A tesztkészüléket a Somogyi Elektronic Kft. biztosította, melyet szponzorációs céllal megtarthattunk.

Csomagolás

Alaposan meglepődtünk, amikor az elektromos kandallót meghozta a futár, hiszen ezúttal egy teljesen hagyományos kartondobozt kaptunk. Egyedül a felirat árulkodott arról, hogy mi lapul a belsejében, és mint később kiderült, ennek megvolt a maga oka.

Mindent alárendeltek a biztonságnak

Amint ugyanis elkezdtük kibontani a külső nagy dobozt – akkora csomagolást képzeljünk el, mint egy LED televíziónál –, megdöbbenve tapasztaltuk, hogy egy újabb doboz tárul a szemünk elé – ezen már láthattunk termékfotót egy nagyobb matricán –, vagyis az elektromos kandallót dupla kartonborításba csomagolták, ami már önmagában nagyon masszív védelmet adna az eszköznek, de ez még messze nem minden.

A belső doboz felnyitását követően ugyanis kiderült, hogy a kandallót a két széléről vastag, méretre és formára vágott hungarocell merevíti, miközben minden sarokra egy-egy masszív műanyagelem került annak érdekében, hogy amennyiben leesne szállítás közben, a termék nagy eséllyel épségben átvészelje azt.

Meg sem tudott mozdulni a kandalló a dobozban

Bár a mi példányunkra nagyon vigyáztak a szállításkor, azonban a gondos és biztonságos csomagolás miatt egyáltalán nem látunk kivetnivalót abban, hogy a kandallót valaki internetes áruházból vásárolja meg, hiszen annyira alapos a csomagolása, hogy a termék meg sem tud mozdulni a dobozában.

Ehhez természetesen kapott még egy távtartót is odabent, illetve az egész eszközt egy fóliazsákba helyezték, miközben a hatalmas üveg előlapot bevonták karcolásvédő fóliával, tehát valóban hatalmas ütést kell kapnia a csomagnak ahhoz, hogy a termék összetörjön benne.

Minden megtalálható a dobozban a felszereléshez

Bár alapvetően egy elektromos kandallóhoz nem szükséges különösen sok kiegészítő a használathoz és a beüzemeléshez, de az FKK 3000 WIFI esetében minden megtalálható a dobozban, ami szükséges lehet.

Mivel falra szerelhető modellről beszélünk, ezért lábak helyett tartókonzolokat kapunk, melyek egészen masszívnak tűnnek, azonban a hozzáadott csavarok és dübelek nem biztos, hogy minden falszerkezethez ideálisak lesznek.

Egy masszív betonfal esetében talán igen, de például könnyűszerkezetes blokknál vagy Ytong téglás falban nagyon rövidnek és gyengének tűnik a tartozék csavar, amire azért érdemes felkészülni a vásárlás előtt.

Semmi kétségünk nincs afelől, hogy ezek a csavarok optimális körülmények között a helyén tartják a kandallót, csupán arra próbáltuk meg felhívni a figyelmet, hogy nem lesznek minden esetben megfelelőek.

Távirányítót is tartalmaz a csomagolás

Noha pontosan tudtuk, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező termék érkezik hozzánk, azért mégis az elektromos kandallók egy egészen új szintjét sikerült megismernünk, miután a kezünkbe fogtuk a csomagban megtalálható távirányítót.

Bár a szerkezet egészen aprócska, de összességében a legtöbb fontos tulajdonságot tudjuk vezérelni a segítségével akár ágynyugalomból is, ami kifejezetten hasznos, legyen szükségünk akár csak hangulati jelleggel a tűzeffektre, akár egy kis extra fűtésre.

Természetesen lett volna még ötletünk arra, hogy a távirányítóra milyen funkciók kerüljenek fel, de később erről, illetve a részben kiegészítő jelleggel működő okostelefonos irányításról egyaránt beszélünk még.

A magyar használati utasítás kifejezetten tartalmas

Amivel kapcsolatban ismét nem csalódtunk a gyártó termékében, hogy a kandallóhoz milyen alapos használati útmutatás járt, ami valóban minden kérdésünkre választ adott, és minden helyzetre reflektált.

Olyan alapos, hogy nemcsak a legfontosabb funkciókat, illetve a kezelőszerveket mutatja be sorra, hanem még a felszerelést, a fali sínek felfúrását is gyakorlatilag lépésről-lépésre megtalálhatjuk benne.

Nekünk egyedül az okosfunkciók beüzemeléséhez kellett némi segítség, amit kissé logikátlan módon a használati utasítás végén helyeztek el, ott azonban szintén a megszokott alapossággal leírva vezettek végig minket a folyamaton.

Mivel Magyarországon gyakran kerül forgalomba felületes, részben vagy helytelenül magyarított használati utasítással hasonló elektronikai berendezés, a terméknek már itt jár egy plusz pont az alaposságért.

Termékdizájn

Mint azt a fentiekben már említettük, az elektromos kandallók sokak számára jelentik a klasszikus, vaskályhás termékdizájnt, holott vannak egészen modern megoldások is, mint például az FKK 3000 WIFI, ami ennek ellenére hatásos küllemmel büszkélkedhet.

Hatalmas üvegpanel

Amivel kapcsolatban a kandalló elsőként levett minket a lábunkról, az nem más, mint a méret. Kifejezetten hatalmas az egész szerkezet, ami ízig-vérig minőségi hatást kelt, hiszen a hátsó része erőteljes, masszív kialakítású fémszerkezet, míg az előlapja edzett üveg, ami felül és kétoldalt egyaránt túllóg az alapgépen.

Az üvegpanel egyébiránt 100 centiméter széles és 50 centiméter magas, tehát egyáltalán nem nevezhető túlzásnak a LED TV-vel való összehasonlítás. Természetesen esetünkben nem egy óriási monitorról vagy kijelzőről van szó, a kandalló mechanikus technológiát alkalmaz a láng szimulálásához, ami narancsos árnyalatban kifejezetten élethű.

A tűzeffekt nemcsak szép, de változatos is

Bár nekünk egy kicsit hiányzott a fa- és a parázshatás a kandallóban, azonban a tűzeffekt elég látványos lett ahhoz, hogy ha nem is mindenért, de ezért kárpótoljon minket. Sőt mi több, a gyártó meglepően sok lehetőséget tett elérhetővé a megjelenés kapcsán, így nemcsak hagyományos tűzszínű effektet választhatunk.

Lehetőségünk nyílik például a narancs mellet piros, zöld, kék (ami inkább lila), vöröses zöld, kékes zöld, narancsos piros, narancsos zöld és narancsos kék árnyalatok között válogatni, melyek véleményezését inkább a leendő tulajdonosokra bízzuk, hiszen kifejezetten szubjektív, hogy kinek és melyik tetszik ezek közül.

Amit tényként kell elfogadnunk, hogy itt a tűzeffektnek nem feltétlenül a realizmust, mint inkább a hangulatkeltést kell sok esetben szolgálnia. Először mi is ódzkodtunk például a kékes és lilás árnyalattól, míg rá nem jöttünk, hogy milyen elképesztő nyugalmat sugároz esténként a szobában.

A valódi folyami kavicsok növelik a realizmust

Még a különleges színű effekteknél is nagyobb meglepetést okozott az elektromos kandalló kapcsán a díszítés. Láttuk előzetesen a képeken és a videókon, hogy parázsszerű kavicsos réteget helyezett el a gyártó közvetlenül a lángok előtt, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy az ott valódi kavics.

Márpedig a dobozban egy külön zacskót találtunk, ami egy kisebb vödörnyi folyami kavicsot rejtett. Ez kifejezetten egyedi dolog, nem mellesleg pedig határozottan növeli a kandalló exkluzív jellegét. Más kérdés, hogy a kavics nem tisztított formában került a csomagba, ami nyilván apróság, de mi így azért nem tettük a helyére, mert mindent összepiszkolt volna.

Emiatt a beüzemelés során egy kicsit sokáig tartott, amíg minden egyes darabot letörölgettünk egy nedves törlőkendővel, azonban megérte, mert a valódi kövek kellemesen élő, fényes hatást adtak az effektnek.

A kövek behelyezéséhez az elülső üvegpanelt kell leemelni a helyéről, ezt követően pedig ízlés szerint elhelyezhetők a kis tálcán. Ezzel a kandalló egészen kellemes összhatásúvá válik, határozottan természetes lesz az egész, a lángeffekt még valószerűbbnek tűnik, egyszóval valóban a kövekkel együtt lesz teljes az összkép.

A WiFi-jelző piros fény sokak számára zavaró lehet

A kandalló megjelenésében alapvetően nem találunk kivetnivalót, minden elemében magas minőséget nyújt, kellemesen látványos maga a tűzeffekt is, nem igazán tudnánk fogást találni rajta – egyetlen dolgot kivéve.

Ez pedig nem más, mint a piros WiFi-jelző fény az eszköz felső részén, ami ott talán nem zavarna senkit, de sajnos belevilágít a tűztérbe – ha nincs párosítva otthoni hálózathoz, ráadásként még villog is –, és sajnos a vörös tűzeffekt sem képes elnyomni a hatását.

A jobb felső sarokban megjelenő fényt se kikapcsolni, se tompítani nem tudtuk semmivel, és amennyiben szemmagasságba kerül a kandalló, kifejezetten kellemetlen összképet eredményez, nagy kár, hogy erre nem figyeltek oda a kialakítás során, vagy nem árnyékolták legalább belülről az égőt.

A gyerekek odáig voltak érte

A tesztidőszak során az FKK 3000 WIFI-t egy óvodáskorú kislány és egy általános iskolás kisfiú is rendszeresen használta, illetve véleményezte. Egyenesen odáig voltak a színes lángokért, szerettek a kandalló előtte játszani vagy nézegetni a lángokat játék, illetve délutáni pihenés során.

Különösen a nagyobb fiú élvezte, hogy távirányítóval, vagy a saját telefonjával tudja irányítani az effekt színét, illetve kapcsolgatni a fűtést, ami az egyik legfontosabb okosfunkciója a terméknek, de erről nemsokára bővebben is beszélünk majd.

Beüzemelés

Alapvetően a kandalló beüzemelése egyáltalán nem okoz majd problémát senkinek sem. Ennek az oka nem más, minthogy gyakorlatilag használatra kész állapotban kerül szállításra, így kis túlzással a kicsomagolás után rögtön áram alá helyezhető és a talajra állítva kipróbálható.

Tartós használata ilyen formában nem ajánlott, hiszen egy falra szerelhető típusról van szó, ezáltal nincsenek lábai, melyek biztonságosan megtartanák a földön állva, de addig elhelyezhető így, amíg megbizonyosodunk róla, hogy minden funkciója rendesen működik, ezzel elkerülve, hogy idejekorán nekiálljunk a tartókonzol felfúrásának.

A fali konzol kiváló minőségű

Merthogy a fúrást ennél a kandallónál nem kerülhetjük el, azonban aggodalomra semmi ok, hiszen egy nagyon jó minőségű, erőteljes fémkonzolról van szó, aminek a helyes rögzítése nemcsak rendkívül egyszerű, hanem mindemellett garantáltan biztonságos hátteret is nyújt a kandallónak.

Bár a használati útmutató kétemberes munkának írja a kandalló felszerelését, alapvetően azonban egy ember is könnyedén el tudja végezni. Nincs más dolgunk, mint a tartókonzolt felhelyezni a falon a kívánt helyre és magasságba, ott vízszintbe igazítani, bejelölni az öt darab lyukat, majd ezeket kifúrni és dübelezni.

Bár öt csavar tartja, a kandalló elég nehéz ahhoz, hogy mi még tömör téglafal esetén is inkább hosszabb csavarokkal és jobb minőségű dübelekkel kiviteleznénk a szerelést, pláne abban az esetben, ha magasabbra kerül az eszköz, ahonnan esetleg nagyot eshet.

Egyébként maga a konzol működése egyszerű, csak felfúrjuk, a kandallót pedig egyszerűen ráakasztjuk és már a helyén is van minden. A gyakorlott barkácsmestereknek alig 10-15 perc az egész.

Az üveg előlap könnyedén leemelhető

Fontos tulajdonsága az FKK 3000 WIFI elektromos kandallónak a leemelhető előlap. Ez nemcsak a szereléskor könnyíti meg a munkát, hanem akkor is fontos, amikor a folyami kavicsokat, mint alapvető díszítőelemeket próbáljuk meg elhelyezni benne.

A vastag üveglapot nagyon masszív hajlított fémkonzolokkal látták el, melyek mindkét oldalon erőteljes és stabil fémpöckökre csúsztathatók rá, tehát úgy marad könnyedén mobilizálható az egész, hogy közben teljesen stabilan és biztonságosan megmarad a helyén, csak nagyon határozott emelőmozdulattal lehet eltávolítani onnan.

Gyakorlati tapasztalatok

Természetesen a gyakorlatban sem okozott csalódást az FKK 3000 WIFI. Éppen ellenkezőleg, nagyon sok pozitív tapasztalatot szereztünk a segítségével, az alábbiakban pedig összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat.

A kezelőfelület egyszerű és közérthető

Amivel kapcsolatban az elektromos kandallóról kizárólag pozitívan beszélhetünk, az nem más, mint a kezelőfelület, hiszen határozottan egyszerű lett az egész. Az üvegpanel mögött elrejtve találjuk a három gombot, melyek közül az első nagy billenőkapcsoló azt a célt szolgálja, hogy áram alá tudjuk helyezni az eszközt.

Hasznos funkció, hiszen normál esetben egy kis piros fény látható a tűztér jobb felső sarkában, ami csak úgy tüntethető el onnan, ha itt megszakítjuk az áramellátását vagy kihúzzuk a konnektorból.

Ezen felül három további nyomógombot fedezhetünk fel a kandallón. Az első a tényleges bekapcsolást jelenti, a látványkandalló üzemmódot, a másik kettővel pedig a hősugárzó funkciót aktiválhatjuk, illetve választhatunk a két teljesítményfokozat között.

Amit itt hiányoltunk egy kicsit, hogy a látványtűz színét nem tudtuk közvetlenül a kandallóról kalibrálni, ami annyira azért nem nagy tragédia, hiszen a kapcsolódó távirányítóval, illetve okostelefonról egyaránt kapunk erre lehetőséget.

Fontos megemlíteni még a kezelőpanelen látható WiFi Reset funkciót is, melyet alapesetben nem kell használnunk, de hasznos segítségünk lehet abban az esetben, ha gond lenne az otthoni vezeték nélküli hálózattal, esetleg valami változás állt be – például router csere volt –, netán új helyre költöztetjük a kandallót.

A távirányító használata sem okoz gondot

A csomag részét képezi egy rendkívül aprócska távirányító, ami valóban olyan kicsi, hogy szinte elveszik az ember kezében. Közel ugyanazok a gombok találhatók rajta, mint a kandallón, így a ki- és bekapcsolás mellett szabályozhatjuk vele a hősugárzó funkciót, valamint a tűzeffektet is.

Konkrétan a távirányító hasznos kiegészítő ugyan, de sem szépnek, sem esztétikusnak nem neveznénk, inkább túl olcsó hatást kelt a készülék prémium jellege mellett, nem mellesleg elfért volna rajta még néhány extra funkció.

Példának okáért valamiféle egyszerűbb időzítőt elhelyezhettek volna rajta, hiszen ezzel a négy gombbal egy kicsit úgy néz ki az egész, mint egy befejezetlen munka, ami remekműnek indult, de időközben elfogyott az ihlet.

Okostelefonról is könnyedén irányítható

Amit azonban határozottan megkedveltünk a Home FKK 3000 WIFI elektromos kandallóban, az nem más, mint az okostelefonos irányítás volt. Igazán futurisztikus élmény a saját telefonunkról, akár még akkor is irányítani a kandallót, ha éppen a lakás közelében sem vagyunk, hiszen a vezeték nélküli hálózaton minden adatot képes fogadni.

Az összehangolás rendkívül egyszerű

Mielőtt bárki megijedne ettől a funkciótól, gyorsan leszögeznénk, hogy a kandalló és az okostelefon összehangolása elképesztően egyszerű. Olyannyira, hogy maga a folyamat alig néhány percig tart, és még azok számára sem okoz majd fejtörést, akik korábban soha nem csináltak ilyesmit.

Az első és legfontosabb, hogy letöltsük készülékünkre a Tuya applikációt. Ehhez találunk QR kódot a használati útmutatóban, de rákereshetünk a Play Áruházban vagy az App Store-on is, a szoftver nevét a keresőbe írva rögtön az első találat lesz a megfelelő.

A letöltés után csak regisztráljuk magunkat az applikációba, majd miután belépünk, egyszerűen adjuk hozzá a hősugárzót az irányítani kívánt eszközök listájához. Ezt követően csak be kell írnunk az otthoni vezeték nélküli hálózatunk jelszavát, a két készülék pedig rögtön kommunikálni kezd egymással.

A Tuya Smart alkalmazás is nagyon egyszerűen kezelhető

Magáról az applikációról azt kell tudni, hogy kezelése kiemelkedően egyszerű, kezelőfelülete rögtön átlátható, sőt nem kell sokáig nézelődnünk benne ahhoz, hogy ráébredjünk: sokkal több lehetőségünk lesz itt az irányítás tekintetében, mint például a távirányítóval.

Eleve futurisztikus élmény, hogy a telefonunkkal akár az udvarról vagy több száz kilométerről is be-, illetve kikapcsolhatjuk az eszközt. Az már csak hab a tortán, hogy szintén az applikációból kapcsolhatjuk a fűtést, de mindemellett a láng színét is kalibrálhatjuk itt, sőt rögtön rábökhetünk egy árnyalatra, nem kell végigmenni kötelezően a lehetőségeken azért, hogy megtaláljuk a nekünk tetsző változatot.

Ezen felül extra funkciók is találhatók itt, melyekhez más formában nem férhetünk hozzá, tehát már azért érdemes lehet kipróbálni a szoftvert, mert találunk benne időzítőt, amivel a be- és a kikapcsolás időpontját is meghatározhatjuk.

Hasznos kényelmi szolgáltatás ez, de a digitális termosztátnak jobban örültünk, hiszen a szoftver képes megmutatni az adott helyiség aktuális hőmérsékletét, illetve lehetőséget ad arra is, hogy beállítsunk egy a fűtés során elérni kívánt hőfokot.

Hősugárzóként is jól funkcionál

Mint az köztudott, az elektromos kandallók nemcsak a látvány tekintetében nevezhetők kiemelkedőnek, hanem kiegészítő fűtésként egyaránt nagyszerűen megállják a helyüket. Az FKK 3000 WIFI-re ez különösen igaz, hiszen maximum 2000W teljesítménnyel képes fűteni a helyiséget, ami igencsak hamar érezteti a hatását.

Már az 1000W-os első fokozat bekapcsolásával is képes volt 23-24 Celsius fokot varázsolni, sőt tartani egy átlagos őszi napon egy 25 négyzetméteres helyiségben, de a második fokozaton a 25-26 Celsius fok elérése sem okozott neki problémát tartósabb használat esetén.

A legtöbbször átlagosan takarékon használtuk 30-60 percen át, nagyszerű társunk volt a reggeli ébredések után, de elképesztő hangulatot varázsolt a kellemes meleg mellett az őszi estékre is, különösen a fürdést követően, mielőtt még nem volt szükség állandó fűtésre.

Röviden tehát, aki egy jó hősugárzót keres magának egy-egy helyiségbe kiegészítő fűtésként, annak ebből a szempontból is jó döntés lesz az FKK 3000 WIFI.

Látványkandallóként semmi hangja sincs

Míg bizonyos kandallóknál az egyszerű tűzeffekt használata is sokszor búgó hangot ad, addig ennél a falra szerelhető típusnál ezt teljes egészében elfelejthetjük. Ha nincs fűtés, a benti mozgó alkatrészek ellenére is totálisan hangtalan a készülék.

Hogy mi történik, miután bekapcsoltuk a fűtést? Ilyenkor természetesen megnövekszik a hangja a ventilátor miatt, de zavarónak egyáltalán nem neveznénk. A gyártó szerint 56 dB zajszinten üzemel maximum a kandalló, noha a gyakorlatban mi ezt halkabbnak érzékeltük, teljesen elviselhetőnek tűnt még maximális fokozaton is.

Olyannyira, hogy kényelmesen lehetett mellette beszélgetni, televíziót nézni, egy kis halk zene mellett pedig szinte teljesen semlegessé vált a működéséből fakadó zaj. Ennél sokkal nagyobb hangzavart csaptak a birtokunkban más hősugárzók, tehát ezen a téren sincs különösebb baj vele.

A visszajelző hang sokaknak kellemetlen lehet

Ami a hanghatások kapcsán egy kis kellemetlenséget okozhat az FKK 3000 WIFI kapcsán az a visszajelző hang. Akár a távirányítóról, akár a gépről, akár a telefonról adunk neki utasításokat, minden esetben egy hangos pittyenéssel reagál rá, ami sokak számára lehet kellemetlen.

Ami nagyobb probléma, hogy ezt a hangot sajnos nem lehet semmilyen módon sem kikapcsolni, márpedig esténként vagy kora reggel okozhat némi fejtörést, hiszen az alvó gyermekek mellett bekapcsolni – például a szoba felmelegítése céljából – elég nehézkes így.

Minden téren biztonságos kialakítással rendelkezik

Amivel kapcsolatban azonban nem lehet fogást találni a kandallón, az nem más, mint a biztonság. Az eszköz a gyártótól megszokott minőséget biztosítja minden téren, ezáltal elegendő csak a réseken keresztül belekukkantani ahhoz, hogy rögtön láthatóvá váljon, milyen precíz kialakítás jellemző rá.

Ezen felül nagyon masszív fémből készült maga a készülékház, ha megfelelően felfúrtuk a falra a tartókonzolt, akkor magabiztosan fekszik rá a sík felületre, ezen felül maga az előlapi üveg is annyira vastag és masszív kialakítású, hogy egy pillanatig sem éreztük törékenynek vagy gyengének.

A minőségi anyaghasználat minden tekintetben jellemző a termékre, már ránézésre is látni, hogy a gyártó nem vacak és sokadrangú alkatrészekkel dolgozott, panaszra tehát ezen a téren sem lesz oka senkinek, aki a beszerzése mellett dönt.

Az ítélet

Összességében az FKK 3000 WIFI elektromos kandalló rendkívül könnyen megszerethető, nekünk azonnal a szívünkbe lopta magát.

Amennyiben egy modern megjelenésű, falra szerelhető hősugárzót szeretnénk, mely látványelemként sem utolsó, akkor ez a termék jelenleg az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli a piacon.

Ráadásul nemcsak látványos, hanem magas minőséget is képvisel minden tekintetben. A lakás dísze és központi eleme válhat belőle, miközben nemcsak kiegészítő fűtésként állja meg a helyét, hanem látványkandallóként sem szerepel le, pláne a valódi folyami kavicsokkal.

Néhány apróbb gyermekbetegsége akad, de a visszajelző hanggal vagy a kizárólag telefonról működő időzítővel együtt lehet élni. Különösen annak fényében, hogy az okostelefonos irányítás egészen futurisztikus hatást biztosít a terméknek, rögtön a jövőbe repít minket, ha nekilátunk a használatának.

Mi nagyon megszerettük, a család minden tagja, de különösen a gyerekek azonnal a szívükbe zárták, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki egy ilyen kialakítással és megjelenéssel rendelkező elektromos kandallót szeretne.

Főbb jellemzők
  • Kiváló ár-érték arány a falra szerelhető kandallók között
  • Élethű, több árnyalatban tündöklő lángeffektek
  • Nagy teljesítményű, két fokozatban állítható fűtés
  • Telefonos irányítási lehetőség különféle okosfunkciókkal
  • Modern megjelenés, minőségi anyaghasználat
Elérhető itt
SOMOGYI.HU – HIVATALOS
PEPITA.HU
notebook.hu

ElőnyökHátrányok
Modern és minőségi kivitelezésA visszajelző hang kicsit hangos
Egyszerű falra szerelhetőségA termosztát csak okostelefonról kalibrálható
Könnyed irányítás – okostelefonról is 
Többféle lángeffekt 
Nagy teljesítményű fűtés 
Mindenre kiterjedő magyar nyelvű használati utasítás 
Valódi folyami kavics díszítőelemek