Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Plus: hamarosan érkezhet a népszerű elektromos roller erősebb változata

Éppen itt volt már az ideje, hogy a Xiaomi előhozakodjon egy új elektromos rollerrel, az Electric Scooter 4 Pro Plus pedig vélhetően a rajongók minden vágyát kielégíti majd.

A számos gyártó közül a Xiaomi kiváló ár-érték arányú termékekkel uralja az e-rollerek piacát. Ez a legjobb elektromos rollereket tömörítő kutatásunkból is kiderülhetett, ahol termékeiket magasan a legjobbak között emlegettük.

Most pedig bemutatták a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Plus modellt, amivel kapcsolatban a legfontosabb, hogy megjelenhet a globális piacon, ezen felül pedig több tekintetben is jobb lett, mint az elődnek tekintett Pro változat.

Bár az új modellt is egy 350W-os villanymotor hajtja és 25 km/h-s végsebességgel rendelkezik, azonban a leadott csúcsteljesítménye 960W-ra növekedett a korábbi 700W-ról, amivel jobb gyorsulás érhető el, sőt az emelkedőkön is hatékonyabb kapaszkodás várható tőle.

Fontos változás az új típusnál a hatótáv növekedése. Míg az előd esetében 55 kilométer volt a maximum, amit kihozhattunk belőle, a Pro Plus variánssal akár már 60 kilométert is megtehetünk egyetlen töltéssel.

Változott még a töltés sebessége is. Bár hagyományos töltővel is kompatibilis, de a Xiaomi bejelentette hozzá a 210W-os gyorstöltőt, amivel 9 óra helyett mindössze 3 óra alatt teljesen feltölthető az akkumulátor.

Ezen felül a 4 Pro Plus jellemzői még az automatikus világítás, a 10 hüvelykes gumiabroncs, az E-ABS fékrendszer, az alkalmazásalapú kezelőszervek, valamint a többfunkciós digitális műszerfal.

Megjelenési dátum és árcédula még nem ismert, de a termék vélhetően még tavasszal megjelenhet.

Kapcsolódó kutatásunk:

Legjobb Xiaomi elektromos rollerek