Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Roidmi EVE Max: óriási akcióban az egyébként is ár-érték arány bajnok robotporszívó

Utoljára frissítve:

Elragadó takarítási tulajdonságai és önürítő rendszere miatt a Xiaomi Roidmi EVE Max eddig is atombiztos vétel volt, de a mostani akcióban egyenesen kihagyhatatlannak tekinthető.

Hatalmas kedvezménnyel árulja ugyanis a Geekbuying a Xiaomi egyik legjobb ár-érték arányt képviselő robotporszívóját. A Roidmi EVE Max eddigi 175 443 forintos ára is instant vétellé tette a terméket, de most átmenetileg 139 868 forintért lehet a miénk, amiért mondhatni ajándék.

Hogy mit kapunk ezért az árért cserébe? Példának okáért 5000 Pa szívóerőt, amihez szilikonlamellás főkefét társítottak, de nem hiányzik belőle a vibrációs felmosás, valamint az automatikus mop emelés lehetősége sem, hogy beavatkozás nélkül tudja egyszerre porszívózni és mosni a padlót.

Kiváló akcióban a Xiaomi Roidmi EVE Max a Geekbuyingnál

A termék kapcsán komoly hívószó még az önürítő rendszer, amely a maga 3 literes portartályával akár 75 napig képes automatizálni a robotporszívó működését, miközben az LDS szuperérzékeny szenzorokkal a lakás feltérképezése és az eszköz működése egyaránt magas minőséget képvisel.

Hogy a Roidmi EVE Max mellett melyek a legjobb robotporszívók 2024-ben? Megvizsgáltuk az egész piacot és összegyűjtöttük a figyelemre érdemes termékeket!

Xiaomi Roidmi EVE Max