Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Xiaomi Watch 2: a hivatalos megjelenés előtt rendelhetővé vált a legújabb Xiaomi okosóra az Amazonról

A Xiaomi hivatalosan még be sem mutatta a Watch 2 okosórát, azonban az Amazon nemcsak idő előtt kiszivárogtatta, hanem rendelhetővé is tette az érkező újdonságot.

Nem sikerül manapság titokban tartania bejelentéseit a Xiaominak, hiszen ha nem a kínai források, akkor olyan nagykutyák szivárogtatnak ki idő előtt mindent, mint például az Amazon.

Pontosan ez történt a Xiaomi Watch 2-vel is, ami sokak szerint ár-értékben az egyik legjobb okosóra lesz a 2024-es felhozatalból, ha pedig már szeretnénk, az említett webáruház kínálatából meg is rendelhetjük saját példányunkat mintegy 200 euró ellenében.

Ez azért különösen érdekes, mert a Xiaomi eredetileg csak február 25-én mutatja be és jelenteti meg az európai piacon a terméket, de az Amazont láthatólag nem zavarták a részletek, bár most már a webshop is jelzi, hogy csak a vasárnapi megjelenés után tudják elkezdeni a kiszállítást.

A Xiaomi Watch 2 egyébiránt egy alumínium házba zárt okosóra, ami ezt leszámítva szinte teljes egészében megegyezik a korábbi Pro változattal. Ennek megfelelően egy 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőt találunk benne, méghozzá Snapdragon W5+ Gen 1 lapkakészlettel kiegészülve.

A Wear OS szoftveres háttér mellett az óra rendelkezik saját GPS-szel, pulzus- és véroxigénszint-figyelővel, de az 5ATM-es besorolású vízállóság is nagy büszkesége lett.

A külsőségek tekintetében a 46 mm-es készülékházzal rendelkező Xiaomi Watch 2 a klasszikus óraformák világát képviseli, méghozzá kellően letisztult és elegáns kialakítás társaságában.

Elérhető itt:

amazon.de

Kapcsolódó kutatásunk:

A legjobb okosórák (2024)