Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Acer Predator Extreme PES017: terepre szánt elektromos roller a láthatáron

Meglepő bejelentéssel szolgált a főként számítógépes hardverekről ismert Acer, akik Predator Extreme PES017 név alatt egy terepre szánt elektromos rollert mutattak be a közönségnek.

Az Acer nevét a legtöbben a számítógépes és videojátékos világból ismerhetik. Predator-szériájuk különösen népszerű a gamerek körében, amint azonban legjobb elektromos roller tesztjeinkből is kiderült: az erollerek világában még nem vetették meg a lábukat.

Mostanáig! A gyártó ugyanis Predator Extreme PES017 név alatt egy direkt terepre szánt járművel lepte meg a piacot, ami nem elég, hogy szemet gyönyörködtető küllemet, de mindemellett robosztus kivitelt is kapott.

A terepmotorokat idéző termékdizájn mögött ráadásul erő is lakozik, hiszen egy 350/390W-os elektromotor dolgozik benne, aminek a 32 km/h-s sebesség elérése sem okoz gondot, de ami ennél fontosabb, az a benne lakozó 40 Nm-es nyomaték.

Segítségével ugyanis a legvadabb terepen is elboldogulhatunk vele, így akár a 18 százalékos emelkedők leküzdése sem okoz neki gondot. Mindezt speciális terepgumik, magasított kialakítás és első-hátsó lengéscsillapítók támogatják meg.

Nagy akkumulátorával akár 32 km-es hatótáv is elérhető vele, és míg a biztonságról első-hátsó tárcsafékek gondoskodnak, a jármű még IPX5-ös vízállósági besorolást is kapott.

Az Acer Predator Extreme PES017 várhatóan még a második negyedévben megjelenik az európai piacon is, méghozzá átszámítva nagyjából 500 ezer forintos árcédulával.