Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Az év legnagyobb akciója fut éppen a Geekbuying oldalán

Szeretnél olcsón robotporszívót vásárolni és nem riadsz vissza attól, ha külföldről kell rendelned? Akkor ne hagyd ki a Geekbuying aktuális ajánlatát, ami túlzás nélkül 2023 legjobb robotporszívó akciója lett.

Mint ahogyan azt már megszokhattátok korábban: akciófigyelő rovatunkban kizárólag olyan termékeket ajánlunk figyelmetekbe, amelyek teljes áron is nagyon jó vételnek minősülnek, mert jól ismerjük, gyakran teszteltük is őket. Nincs ez másként most sem!

11.11 geekbuying akció

Itt van rögtön a 6000 Pa szívóteljesítménnyel, szónikus felmosó funkcióval, LiDAR szenzorral és kimagasló takarítási teljesítménnyel rendelkező Roborock S8, ami nagyjából 200 ezer forintba kerül a Geekbuying oldalán, idehaza a legolcsóbb ár 220.000 forint környékén mozog a cikk írásakor.

Roborock S8 geekbuying akció

Olcsó önürítős porszívót keresel? Akkor figyelmedbe ajánljuk a Roidmi Eve CC-t, ami hetekig képes lesz porszívózni a lakásban úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnunk. Mindezt nagyjából 105 ezer forintért.

Roidmi Eve CC geekbuying akció

Egy kicsit komolyabb teljesítményre vágysz a középkategóriában? Akkor válaszd a dupla főkefével ellátott Roborock Q8 Max robotporszívót picivel 150 ezer forint felett.

Roborock Q8 Max geekbuying akció

A legjobbra pályázol? Akkor van egy jó hírünk, hiszen az önürítő és öntisztító rendszerrel, valamint elragadó takarítási tulajdonságokkal rendelkező Roborock S7 Max Ultra is akciós most a Geekbuying oldalán, jelenlegi árfolyamon 334 ezer forint környékén.

Roborock S7 Max Ultra geekbuying akció

A robotporszívók mellett ráadásul a Geekbuying most más termékekre is óriási kedvezményeket hirdetett, így mini PC-k, gamer monitorok és elektromos rollerek egyaránt megtalálhatók kínálatukban, sőt az általunk tesztelt Wanbo T2 Max projektor is nagyjából 62 ezer forintba kerül.

Bővebben ide, vagy az alábbi képre kattintva:

11.11 geekbuying akció