Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Beats Solo Buds: apró, olcsó és 18 órát bír egyetlen töltéssel az Apple-körökből érkező fülhallgató

A kiváló ár-érték arányú vezeték nélküli fülhallgatóiról ismert Beats bejelentette legújabb termékét, amely Beats Solo Buds név alatt nagyon apró és ellenállhatatlanul olcsó is lesz.

A Beats név ugyan nem túl ismert még a fülhallgatók piacán, de ha azt mondjuk, hogy a márka az Apple tulajdonában van, sokaknak máris felcsillanhat a szeme – méghozzá nem ok nélkül, hiszen a név alatt eddig csak kiváló minőségű, mégis megfizethető eszközök láttak napvilágot.

A Beats Solo Buds név alatt bejelentett legújabb termék is bátran indulhat majd a legjobb olcsó vezeték nélküli fülhallgatók versenyén, miközben nemcsak kiváló hangzás, hanem aprócska küllem is jellemzi, hiszen 40 százalékkal kisebb a Beats Studio Buds Plus-hoz mérten, így kényelmesen elfér a tenyerünkben.

Érdekesség: a Beats, Dr. Dre nevéhez fűződik, ám 2014-ben a teljes céget felvásárolta az Apple.

A feketében, szürkében, lilában és átlátszó pirosban érkező fülhallgató a méretei ellenére ráadásul igazi üzemidő bajnok lesz, hiszen töltésenként az ígéretek szerint 18 órát bírnak majd, amibe nem számít bele a töltőtokkal elérhető extra idő. Ha ez igaz, abszolút piacvezető lehet ezen a téren a termék!

A 80 dolláros – nagyjából 30 ezer forintos – árkategóriában érkező Beats Solo Buds azonban nem támogatja sem a térhangzást, sem az aktív zajszűrést, de a Beats jellegzetes, erőteljes hangélménye miatt ezért nem kell aggódnunk, sőt társalkalmazást is kapunk hozzá, ahol egy digitális EQ segítségével nagyon könnyen testre szabhatjuk a hangszínt.

A Beats terméke várhatóan június 20-án érkezik meg a kereskedőkhöz és Android, valamint iOS-támogatást is kap, sőt az Apple-háttér miatt még a Find My on iPhone funkció sem hiányzik majd belőle.