Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Bomba áron a Roborock S8 – akciós 2023 legjobb robotporszívója

Ha te sem szeretnél lemaradni a jövőben a legjobb akciókról, akkor ajánljuk figyelmedbe magazinunk legújabb szolgáltatását: az akciófigyelő részeként a jövőben futószalagon szállítjuk majd az ország legjobb kedvezményeit, hogy garantáltan a legjobb árakon szerezhesd be a kiszemelt termékeket.

Fontos, hogy az akciófigyelőbe csak és kizárólag általunk ismert és elismert termékeket válogatunk be.

Ezekről nagy valószínűséggel olvashattál oldalunk hasábjain, mindemellett pedig valóban kihagyhatatlan árat kínálnak a vásárlók számára.

Régóta szemezel már 2023 legjobb robotporszívójával, mely a prémium kategóriában nálunk is a dobogó élére került?

Akkor itt a remek alkalom, hogy a szokásos 300 ezer forint körüli árcédula helyett mindössze 222.900 forintért szerezd be magadnak az Alza.hu aktuális akciójában!

A hazai és a külföldi teszteken egyaránt a piac legjobb prémium robotporszívójaként emlegetett Roborock S8 minden tekintetben kimagasló takarítási tulajdonságokkal büszkélkedhet, így 6000 Pa szívóerő és dupla főkefe jellemzi, a VibraRise funkció miatt pedig a felmosásban is verhetetlen.

Ezen felül nagyon fejlett LiDAR szenzoros és kamerás navigációs rendszert kapott, de kiemelkedő tulajdonságokkal büszkélkedhet az akadálykerülésben, valamint az okos funkciókban is – hála a hasznos társalkalmazásnak.

Hogy mit kell tudni még a Roborock S8 robotporszívóról? Roborock S8 anyagunkból mindent megtudhatsz!

Roborock S8

Főbb jellemzők

  • Akadályelkerülés, mesterséges intelligencia
  • Továbbfejlesztett szónikus felmosás
  • LIDAR lézeres navigáció
  • 6000 Pascal szívóerő
  • 3 féle változat

Elérhető itt

ALZA.HU – akciós!
roborockshop.hu
robotworld.hu
Geekbuying