Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Dreame Roboticmower A1: már rendelhető a gyártó határoló vezeték nélküli robotfűnyírója

Ha szeretnénk egy nagy teljesítményű, határoló vezetékek telepítése nélkül működő robotfűnyírót, akkor a most megjelent Dreame Roboticmower A1 jó döntés lesz.

Újabb robotfűnyíró jelent meg az Amazon kínálatában a Dreame-től, akik ezzel a termékkel a határoló vezetékek nélkül működő eszközök táborát szeretnék erősíteni.

A Roboticmower A1 névre keresztelt új modell akár 2000 négyzetméternyi területet is képes rendben tartani, és a szabadalmaztatott OmniSense 3D érzékelőrendszerének köszönheti, hogy semmilyen vezetékre nincs szükség a működéséhez. 

A kiegészítő LiDAR szenzorjaival akár 1 négyzetcentiméteres pontossággal tudja feltérképezni és kezelni az adott területet, sőt mi több, akár 15 perc elegendő neki ahhoz, hogy teljesen fel tudja tárni a kertet.

Mint 2024-es robotfűnyíró kutatásunkból kiderült, ez a technológia még nem túl gyakori a piacon, illetve csak a prémium liga kiváltsága, de a Dreame még ezt is megfejelte IPX6 por- és vízálló kialakításával, valamint azzal, hogy erős hátsó hajtókerekeivel még a 45 százalékos emelkedők leküzdése sem okoz neki gondot.

Extra funkciói között találhatjuk az automatikus gyorstöltés mellett – 65 perc elég neki az újratöltésre – az esőérzékelő szenzort, valamint a peremnyírás lehetőségét, ami különösen hatékony lehet például járdák mellett.

A Dreame Roboticmower A1 már rendelhető Európában is az Amazonról mintegy 2000 euró ellenében, de számolni kell vele, hogy a szállítást csak májusban, legkésőbb június elején tudja teljesíteni a gyártó.