Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

EarFun Air Pro 3 – A vásárlók új kedvence

Idén év elején mutatkozott be az új EarFun Air pro 3 vezeték nélküli fülhallgató, ami felforgatja a belépő kategóriás TWS (true wireless sound) fülhallgatók piacát 2023-ban. Az audio termékekkel berobbanó márka eddig legalábbis eléggé meggyőzött bennünket arról, hogy alacsonyabb árkategóriában sem kell lemondani a minőség igényéről.

Earfun Air Pro 3

Főbb jellemzők

  • aktív zajszűrés
  • vezeték nélküli töltés
  • 9 órás üzemidő
  • érintéses vezérlés
  • dedikált app a testreszabhatóságért
  • egyszerre két eszközhöz csatlakoztatható

Elérhető itt

alza.hu


Az EarFun Air fülese 2020-ban az egyik legjobb ár-érték arányú eszköz volt a piacon. Tökéletes választásnak számított a belépő kategóriás, de már minőségi termékek között, főleg ha valaki az Apple AirPods árát túlzónak tartotta, mégis kiváló a hangzású vezeték nélküli fülesre vágyott, ami várhatóan nem megy tönkre pár hónap alatt. Az idén februárban debütáló EarFun Air pro 3 ugyanezt hozza, csak még jobban.

Személyre szabott hangélmény

A füles alapból egy meglehetősen erős basszussal rendelkezik, ami jó hír akkor, ha szeretjük a domináns, mély hangzásokat. Ugyanakkor a fülhallgatóhoz tartozó mobil app segítségével simán be tudjuk állítani a hangzás hangszínét, teljesen a saját igényeinkre szabva a mély, közép és magas tartományokat.

Energikus kis füles

Mindenképpen érdemes szót ejteni a fülhallgató üzemidejéről, hiszen 9 órán keresztül tudjuk használni, ezen felül a tokban még 36 órára elegendő töltés lapul. Tehát hosszabb utazásokon sem kell aggódnunk, hogy zene vagy headset nélkül maradunk. Ahogy egy 2023-as terméktől elvárható, az EarFun Air Pro 3 esetében sem kell kábelekkel vacakolni, hiszen 100%-ig wireless, azaz tölthető vezeték nélkül is.

Egyszerűen kezelhető

Ami szintén praktikus, hogy egyszerre két eszközhöz is tudjuk csatlakoztatni. Így ha például az egyiken épp egy videót nézünk, amit megállítunk, majd a másik eszközünkön elindítunk egy zenét, akkor a fülhallgató automatikusan vált közöttük.

Maga az EarFun Air Pro 3 érintéssel vezérelhető, különböző utasításainkat az alapján érzékeli hogy hányszor, és melyik oldalon érintjük meg a fülhallgatókat.

Aktív zajszűrésre is képes

Bár rendelkezik aktív zajszűrővel, és bár még nem olyan top minőségben tudja ezt  produkálni, mint egy felső kategóriás TWS fülhallgató, ezt nem is feltétlen várható el ezért az árért. A környezet zaját mérsékli, de azért teljes mértékben ki nem zárja, valamint a mély hangokat jobban némítja, mint a magasabb hangtartományokat.

Ár-érték arányban verhetetlen

A legnagyobb erőssége az EarFun Air Pro 3 vezeték nélküli fülhallgatónak talán az, hogy mindezt a tudást egy meglehetősen alacsony áron nyújtja. A cikk megírásakor már olyan 20-25.000 forint körül be lehet szerezni, mégis több szempontból képes annyit és olyan minőségben nyújtani, mint a háromszor drágább vetélytársai.