Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Google Pixel Watch 3: kétféle méretben várható a Google idei okosórája

Megbízható források szerint a Google azon dolgozik, hogy idén három hordozható eszközt is piacra tudjon dobni, amelyek közül kettő az új Google Pixel Watch 3 lenne, méghozzá rögtön kétféle méretben.

A Google évek óta mindent elkövet azért, hogy mély nyomot hagyjon a hordozható okoseszközök világában. A Google Pixel Watch ezen a téren jó irányt jelent, hiszen első generációja még mindig ott van a legjobb okosórákat tömörítő kutatásunkban, és bár a Watch 2 sem volt rossz, a nagy áttörés az idén érkező versenyzőktől várható.

Olyannyira, hogy belsős informátorok kiszivárogtatták: a Google Pixel Watch 3 kétféle méretben is piacra kerülhet az idén, így érkezne belőle egy 41 mm-es és egy 45 mm-es átmérővel rendelkező modell.

Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy a klasszikus óraformát képviselő Pixel Watch-ok minden tekintetben nagyobbak lennének, mint a Samsung Galaxy Watch 6, de kisebbek, mint a Watch 6 Classic, a nagyobbik Google okosóra pedig akkora méretet képviselne, mint az Apple Watch Series 9.

A Google egyelőre sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta a híreket, ugyanakkor a belsős források kiemelték még, hogy egy harmadik hordozható okoseszköz is várható idén a keresőóriástól.

Ez várhatóan a Pixel Buds Pro vezeték nélküli fülhallgató második generációja lesz, amiről az okosórákkal együtt idén ősszel, a Google szokásos nagy bemutatóján hullhat le a lepel pontos árakkal és megjelenési dátumokkal együtt.