Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Hamarosan saját tolmácsunk lehet a Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató

Átfogó frissítéseket jelentett be több termékéhez is a Samsung, így például februárban tolmács funkcióval bővülhet a Galaxy Buds termékcsalád, ami sokak számára új kapukat nyithat meg.

A folyamatos fejlesztések és a mesterséges intelligencia segítségével egészen új szintekre emeli egyes eszközeinek tudását a Samsung, így a legjobb vezeték nélküli fülhallgatók táborát erősítő Buds-termékek például hamarosan személyes tolmácsunkká alakulhatnak át.

Az Interpreter alkalmazás feltelepítését követően ugyanis a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy a Galaxy Buds közvetlenül a fülükbe suttogja a beszélgetőpartner által egy Galaxy okostelefonba mondott szöveg, illetve mondat fordítását a kívánt nyelven.

Ez lehetővé teszi, hogy a felek sokkal gyorsabban, rugalmasabban kommunikáljanak és a beszélgetésre koncentrálhassanak még akkor is, ha jelentős nyelvi korlátok vannak köztük.

Ez azonban még nem minden! A Samsung olyan újdonságok bevezetését is tervezi, mint az Auracast, aminek a lényege, hogy a Bluetooth-hatótávolságon belül lévő Buds fülhallgatók tömegesen is csatlakozhatnak egyetlen készülékhez, ami nagy előrelépés, hiszen korábban egy telefonhoz csak egy fülhallgatót lehetett kötni ilyen formában.

A Samsung sajtóközleményéből megtudtuk még, hogy a közeli jövőben valamennyi okos TV-jüket ellátják a 360 Audio funkcióval, ami egyfajta virtuális térhangzást kínál ezeknek az eszközöknek, de a Galaxy Book 4-tulajok is örülhetnek hamarosan az Auto Switch funkció megjelenésének, ami a Bluetooth-párosítás, valamint a kapcsolódó eszközök közti váltás leegyszerűsítését szolgálja.

Kapcsolódó kutatásunk:

Vezeték nélküli fülhallgató – mutatjuk 2024 legjobbjait