Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Honor Band 9: okosórás dizájnnal érkezik a gyártó új okoskarkötője

Egy új okoskarkötőt és egy okosórát is bemutat jövő hét elején a Honor. A két újdonság közül az egyik szinte biztosan a Honor Band 9 lesz, ami a dizájn szempontjából egy újabb szintre lép.

A Huaweitől évekkel ezelőtt elszakadt Honor bejelentette, hogy március 18-án egy saját esemény részeként több újdonságról is lerántják majd a leplet. A Honor Magic6 és a Honor MagicBook Pro 16 mellett így egy új Honor Watch okosórát, valamint a Honor Band 9-et is bemutathatja a gyártó.

Közülük is utóbbi tűnik most a legérdekesebbnek, hiszen a Honor Band 7 még mindig a legjobb ár-érték arányú okoskarkötők táborát erősít, és miután a nyolcadik generációval nem sikerült maradandót alkotniuk, a Band 9 végre igazságot szolgáltathat.

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy az aktivitásmérő milyen specifikációkkal érkezik, arra viszont a Honor teasere alapján mérget vehetünk, hogy a termékdizájn tekintetében egészen új magasságokba emelkedhet a termék.

A téglalap alakú kijelző mellett ugyanis vaskosabb óraház, valamint ahhoz tökéletesen simuló szilikon óraszíjas megoldás várja majd a rajongókat, amivel a Honor egy újabb lépést tett az okosórák és az okoskarkötők közti szűkös szakadék áthidalására.

Ettől még természetesen nem felejtik el az okosórák világát sem, hiszen egy új Honor Watch bemutatása is várható jövő hétfőn, de erről sajnos még annyi részletet sem osztottak meg a rajongókkal, mint a Honor Band 9-ről. Néhány nap múlva azonban minden kiderül!