Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Honor Pad 9: középkategóriás táblagép érkezik jó ár-érték aránnyal

A Honor is aktivizálta magát az MWC expón, ahol bemutatták legújabb középkategóriás táblagépüket. A Honor Pad 9 ráadásul igazi ár-érték arány bajnoknak ígérkezik már most!

Lassan, de annál biztosabban kezdi összeszedni magát a Honor, miután ugyanis elváltak útjaik a Huaweitől, több tekintetben is megtorpantak. Az idei MWC expón azonban kiderült, hogy idén már újra régi fényükben szeretnének tündökölni!

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy a gyártó Honor Pad 9 név alatt bemutatott egy középkategóriás táblagépet, amit leginkább a kiváló ár-érték arány emelhet a legjobb tabletek közé a jövőben.

A Kínában már tavaly bemutatott eszköz ugyanis nagyon csinos termékdizájnra épül, a 12,1 hüvelykes, 2,5K-s felbontásra képes LCD-kijelző pedig magas képfrissítési gyakorisággal, valamint TÜV Rheinland-tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az 555 grammos súlyával a Honor táblagépe a könnyebbek közé sorolható, de 6,96 mm-es vastagsága miatt a karcsú jelzőt is bátran rá lehet aggatni, sőt az egyedi dizájn sem áll tőle távol, elegendő csak a hátlapi kamera elhelyezésére gondolni.

A tablet alapját Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészlet biztosítja 8GB RAM és 256GB ROM társaságában, amihez a gyártó Android 13-ra épülő MagicOS 7.2 rendszert társított. A 8300 mAh-s akkumulátorral ráadásul az üzemidő miatt sem kell aggódniuk a leendő tulajdonosoknak, de jó hír a 35W-os vezetékes gyorstöltő alkalmazása is.

A Honor Pad 9 ára

A Honor Pad 9 egyelőre nem rendelkezik még pontos megjelenési dátummal, de az idén érkezik kétféle színben, 140 ezer forint körüli árcédulával.

Kapcsolódó kutatásunk:

Legjobb tabletek (2024)