Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Huawei FreeLace Pro 2: nyakpántos vezeték nélküli fülhallgató érkezhet a Pocket 2 okostelefon mellé

A Huawei hamarosan piacra dobja Pocket 2 névre keresztelt összehajtható telefonját, amihez Huawei FreeLace Pro 2 név alatt egy nyakpántos fülhallgató is érkezhet.

A tervek szerint a Huawei február 22-én jelenteti meg Pocket 2 név alatt kagylós összecsukható okostelefon-családjának következő generációját, amihez kínai források szerint egy nyakpántos fülhallgató is érkezhet.

Mint az vezeték nélküli fülhallgató kutatásunkból is kiderült, a Huawei ebben a termékkategóriában még mindig az élmezőnyben helyezkedik el, így minden hasonló kezdeményezésükre érdemes odafigyelni.

A szivárgások szerint pedig nem kisebb dologra készülnek most, mint a 2020-ban megjelent Huawei FreeLace Pro folytatására, ami várhatóan a Pocket 2 okostelefon kiegészítőjeként érkezik, de természetesen önállóan is kapható lesz.

A Huawei FreeLace Pro 2 érdekessége, hogy egy nyakpántos vezeték nélküli fülhallgató lesz, ami tökéletes választás azoknak, akik hagytak már el ilyen kiegészítőt vagy szívesen használnak efféle eszközt sportolás és aktív kikapcsolódás során.

Hogy a FreeLace Pro második generációja pontosan milyen tulajdonságokat kínál, az egyelőre nem ismert még, de elődjéhez mérten jobb hangminőséget, hosszabb akkumulátor-élettartamot és természetesen aktív zajszűrést is várunk tőle.

Mivel a források egyértelműen a Huawei Pocket 2-höz kötötték a fülhallgatót, ezért alighanem néhány napon belül bővebb részletek is érkezhetnek róla.

Kapcsolódó anyagunk:

A legjobb bluetooth fülhallgatók (2024)