Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

HyperX Cloud: soha nem volt még ilyen olcsó ez a nagyszerű gamer headset!

Szeretnél egy gamer headsetet, amit PC mellett PS4-en és PS5-ön is használhatsz? A HyperX Cloud jó választás lesz, pláne most, hogy átmenetileg 24 százalékkal olcsóbban szerezheted be magadnak.

A HyperX nevét biztosan jól ismerik a játékosok, hiszen a gamer kiegészítőket gyártó cégek közül a legnagyobbak közé sorolhatók, emiatt magas minőséget kínálnak, méghozzá megfizethető áron.

Ezt az árat sikerült most minden eddiginél alacsonyabbra vinni a HyperX Cloud vezetékes fülhallgatónál, ami soha nem volt még annyira olcsó, mint most: több mint 25 ezer forint helyett most átmenetileg 15 290 forintért lehet a tiéd!

Ezért cserébe hivatalos PlayStation licencet, kényelmes memóriahabos fülpárnákat, levehető zajszűrős mikrofont, beépített hangvezérlést, valamint kimagasló hangminőséget kapunk az 53 milliméteres meghajtók által. Nem véletlen, hogy a német Amazonon egyenesen imádják a vásárlók!

Verhetetlen áron megy a HyperX Cloud Verhetetlen áron megy a HyperX Cloud

HyperX Cloud

Elérhető itt
Árukereső.hu

Hogy milyen népszerű vezeték nélküli fejhallgatók közül érdemes még válogatni 2024-ben? Átfogó kutatásunkból minden kérdésedre választ kaphatsz!