Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

JLab Epic Lab Edition: a Sony babérjaira tör a gyártó új vezeték nélküli fülhallgatója

Kiváló kodek-támogatással és hosszú akkumulátor-üzemidővel, mi több a Sony WF-1000XM5 kihívójának tervezték a JLab Epic Lab Edition vezeték nélküli fülhallgatót.

Bár a legjobb vezeték nélküli fülhallgatókat tömörítő kutatásunkba korábbi termékeivel még nem került be a JLab, azonban a gyártó most egy olyan eszközt szeretne piacra dobni, amivel minden esélye meglesz erre.

A JLab Epic Lab Editiont ugyanis a nálunk is díjnyertes Sony WF-1000XM5 kihívójaként harangozták be, ezáltal a vállalat eddigi legjobb prémium fülhallgatóját köszönthetjük a név alatt, ami Bluetooth 5.3-kompatibilitással és kettős hibrid meghajtókkal lett felszerelve.

Érdekessége a Knowles Preferred Listening Response Curve technológia, ami biztosítja, hogy kiegyensúlyozott, mi több kristálytiszta hangminőséget nyújtson, méghozzá kimagasló üzemidővel. 

Aktív zajszűrés mellett ugyanis a fülhallgató 36 óráig áll a rendelkezésünkre – a funkció használata nélkül 56 órára növekszik ez a szám –, amelynek mértékét a JLab App társalkalmazásában szabhatjuk testre sok más egyéb funkció társaságában.

A gyártó újdonsága támogatja a Dolby Atmos mellett az AAC, az SBC, az LDC és az LC3 formátumokat, ezen felül pedig IP55-szabvánnyal rendelkeznek, így jól ellenáll a kisebb pornak és a víznek is.

A JLab Epic Lab Edition összesen hat fülhallgató feltéttel jelent meg – köztük szilikonból és habszerű anyagból készült megoldásokkal –, méghozzá 75 ezer forint körüli árcédulával.