Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

JLAB Studio Pro ANC: vérbeli audiofil vezeték nélküli fejhallgató 45 órás üzemidővel

Az audofil zenehallgatóknak és a stúdióminőségű hangzás kedvelőinek tervezte legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját a JLAB. A Studio Pro ANC ráadásul más területen is igazi nagyágyú lett!

Ha szívügyünk a kimagasló hangminőség, akkor érdemes lehet megismerkedni a JLAB újdonságával. A prémium kategóriás termékeiről ismert gyártó Studio Pro ANC név alatt bemutatott vezeték nélküli fejhallgatója ugyanis nagyon sok tekintetben kínál kimagasló tulajdonságokat.

Egyrészt már a jellegzetes nagyméretű fülkagylók is megfoghatják a vásárlókat, de a Cloud Foam belsőnek köszönhetően a légies kényelemről sem kell lemondaniuk a vásárlóknak, akik ráadásul USB-C kábellel vagy 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül egy mozdulattal vezetékessé varázsolhatják az eszközt.

Ha maradnánk a Bluetooth alapú kapcsolatnál, a füles 45 órás üzemidőt kínál egyetlen töltéssel, de az okos aktív zajszűrő bekapcsolásával is legfeljebb 2 órával csökken ez az érték. A technológia egyébiránt 4 mikrofonra épül, amelyek a legzajosabb közegben is stúdióminőségű hangot ígérnek.

Ezt a kimagasló hardveres háttér, valamint a hozzá kapcsolódó erőteljes szoftveres megoldások kísérik, sőt egy speciálisan skálázható equalizer is tartozik a fejhallgatóhoz, hogy mindenkinek kielégítse az igényeit.

Tulajdonságaival a JLAB Studio Pro ANC figyelemreméltó szereplő lesz a 2024-es vezeték nélküli fejhallgatók között, miközben ára sem túl riasztó: Angliában 46 ezer forintnak megfelelő összegért került fel a boltok polcaira és hamarosan Európa többi részén is kapható lesz.