Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Különleges Galaxy Buds 2 Pro kiadással ünnepli a híres ikerpandák születését a Samsung

Óriási dolog történt tavaly nyáron a Samsung saját állatparkjában, ahol ikerpandák születtek, amit a gyártó most egyedi Galaxy Buds 2 Pro kiadással ünnepel meg.

A pandákról köztudott, hogy nagyon nehezen szaporodnak fogságban, éppen ezért volt óriási hír tavaly júliusban, amikor a Samsunghoz köthető dél-koreai Everland parkban ikerpandák születtek.

Hui Bao és Rui Bao érkezését pedig a gyártó most egy direkt nekik dedikált Galaxy Buds 2 Pro vezeték nélküli fülhallgatóval szeretné megkoronázni, aminek az érdekessége, hogy speciális, pandamackót formázó tokba zárták őket.

A Samsung Galaxy Buds 2 Pro nálunk is szerepel 2024 legjobb vezeték nélküli fülhallgatói között, ami nem véletlen, hiszen 10 mm-es meghajtói, 24 bites Hi-Fi hangzása és 360 fokos térhangzása kimagasló tulajdonságokat képvisel.

Rendelkezik Dolby Head Tracking funkcióval, három mikrofonnal, 33 dB-es aktív zajszűrővel, aminek a kikapcsolásával akár 8 órát is kibír egyetlen töltéssel, sőt töltőtokkal 29 órára növelhető ez az érték.

A Samsung Galaxy Buds 2 Pro Twin Bao Edition kétféle színváltozatban is érkezik, így a grafitszürke fülhallgatóhoz jár majd a Rui Bao tok és a fehér színű típushoz kaphatjuk meg a Hui Bao pandabocsot formázó töltődobozkát.

A speciális mackós kiadás kizárólag Dél-Koreában érhető majd el nagyjából 52 ezer forintért, de aki csak a tokot venné meg – ami a Galaxy Buds FE, Live és 2 modellekkel is kompatibilis –, az már 12 ezer forintért lecsaphat egyre.