Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Melegszendvics sütő – mutatjuk a legjobbakat (2024)

Melegszendvics sütőt vásárolnánk, de a bőséges kínálat bizonytalanná tesz? Átfogó vásárlási tanácsadónkkal segítünk a döntésben! A piac legjobb készülékeit gyűjtöttük egy csokorba annak érdekében, hogy könnyebb legyen a választás.

Tartalomjegyzék

Amint elmerülünk a szendvicssütők világában, máris láthatjuk, hogy léteznek klasszikus típusok, illetve multifunkciós készülékek egyaránt. Előbbiek tekinthetők a legegyszerűbb eszközöknek, melyek kizárólag melegszendvicsek elkészítéséhez kínálnak sütőlapot. Alapvető rendeltetésüket remekül teljesítik, de sokan mégis inkább többfunkciós készülékekre vágynak, amelyek bár költségesebbek, sokoldalúbb alkalmazást tesznek lehetővé. Ezen típusokkal már gofrit, paninit, grillezett ételt, tojásos fogást, sőt, akár palacsintát is készíthetünk, természetesen a sütőlapok függvényében.

Következzenek a legjobb melegszendvics sütők, amelyek összeállításakor hiteles nemzetközi teszteket, hazai forrásokat, valamint igazolt vásárlói véleményeket és saját tapasztalatokat is alapul vettünk.

A legjobb melegszendvics sütők (2024)

Russell Hobbs Fiesta 3in1 – A mi választásunk

Előnyök
 • Sokoldalú 3in1 készülék 
 • 3 cserélhető sütőlap: gofri, szendvics, grill
 • Bekapcsolás- és működésjelző LED
 • Mosogatógépben mosható, tapadásmentes lapok
 • Fogantyúkat lezáró kapocs
 • Helytakarékos tárolás: függőleges helyzetbe állítható
Elérhető itt
Árukereső.hu
pepita.hu

A mi választásunk a Russell Hobbs 3in1 készülékre esett, amellyel belga gofri és melegszendvics is készíthető, ugyanakkor kontaktgrillként is használható. További előnye, hogy kivehető sütőlapjai tapadásmentesek, így egyszerűen tisztíthatók, s ha ez még nem lenne elég, mosogatógépben is moshatók.

Egyetlen eszközben 3 készülék tudása

A sokoldalú melegszendvics sütő kiváló választás, ha olyan eszközre vágyunk, amellyel gofrikat, szendvicseket is készíthetünk, de akár szalonnát is grillezhetünk. A változatos reggelikkel garantáltan jobban indul a nap. 

Sajtos, tonhalas melegszendvics, netán eperlekváros-tejszínhabos gofri? Bármelyik mellett döntenénk, a cserélhető sütőlapokkal pillanatok alatt nekiláthatunk a kiadós finomságok elkészítésének. Ráadásul ebédhez és vacsorához is kiváló eszköz, hiszen még grillezéshez is bevethető. A jól sikerült szendvicseinket baconnal is megkoronázhatjuk.

Egyszerűen használható, könnyen karbantartható

A Russell Hobbs 3in1 készülék épp a rohanó mindennapokhoz lett tervezve, ugyanis pofonegyszerű a használata, illetve a tisztítása sem vesz igénybe sok időt. Ez egyrészt tapadásmentes felületű sütőlapjainak köszönhető, másrészt annak, hogy a kivehető tartozékok mosogatógépben moshatók. 

Az időtakarékos üzemeltetés mellett még helytakarékos is, mivel függőleges helyzetben tárolható, így lényegesen kevesebb területet foglal el. Amiért rengetegen szívesen választják, hogy sokoldalú, vagyis egy eszközzel háromféle funkciót is igénybe vehetünk, ha tehát belga gofrival kezdenénk a napot, majd grillezett szalonnával folytatnánk, végül klasszikus melegszendviccsel zárnánk, ennél jobb készüléket aligha találhatunk. Pénztárcakímélő megoldás a változatos ételek gyors elkészítéséhez.

Tefal SM155212 – Belépő szint képviseletében

Előnyök
 • Klasszikus háromszög szendvicsek készíthetők
 • Kompakt méret, egyszerű tárolás
 • Rozsdamentes acél konstrukció
 • Kiváló minőségű, tapadásmentes lemezfelület
 • Függőleges tárolás, beépített hely a vezetékhez
 • Hőszigetelt fogantyú
 • Biztonsági reteszzár
Elérhető itt
Árukereső.hu
alza.hu

Amennyiben egy kompakt, helytakarékos készülékre vágyunk, amellyel klasszikus háromszög alakú szendvicsek készíthetők, a Tefal SM155212-es modellje kiváló választás lehet számunkra. Tapadásmentes felülete egyszerű tisztítást tesz lehetővé, valamint rozsdamentes acél alapanyaga tartós és időtálló, ezáltal hosszú éveken keresztül hű társunk lehet a melegszendvics készítésben. 

Kényelmes, helytakarékos tárolás

A kompakt készülék bármely háztartásban megállja a helyét, nem igényel nagyobb területet a tárolás során, mivel külön kábeltároló rekesszel is rendelkezik. Ha tehát hely szűkében vagyunk, de nem mondanánk le a mindenki által ismert, ízletes háromszög szendvicsekről, a Tefal szendvicssütő ideális választás. További előnye, hogy 15 év javíthatósági garanciával rendelkezik. 

Gyerekjáték a használata

Nemcsak egyszerű, de biztonságos alkalmazást is kínál, ugyanis markolata hőszigetelt, valamint biztonsági reteszzárral is rendelkezik. Működés-, illetve felmelegedést jelző fényével könnyen tájékozódhatunk. Az egyetlen nehézség, hogy eldöntsük, milyen feltétekkel gazdagítsuk a belül omlós, kívül ropogós szendvicseket.

Akár sajtos-sonkás, tonhalas, hagymás-májkrémes, vagy épp zöldségekkel felturbózott finomságra vágyunk, a Tefal készülékkel gyorsan, gördülékenyen készülhetnek az ízletes melegszendvicsek. Egyszerű, mégis nagyszerű választás, ha kizárólag szendvicssütéshez keresünk egy kiváló eszközt.

Sencor SSM 8700WH – Nagycsaládosoknak

Előnyök
 • 8 db háromszög (4 szendvics) készíthető
 • Ideális többfős háztartások, nagyobb családok számára
 • Tapadásmentes felületű sütőlap 
 • Egyszerű tisztítás
 • Automatikus hőmérséklet-szabályozás
 • Hőszigetelt markolat
 • Csúszásgátló talpak
 • Működésjelző fények
Elérhető itt
Árukereső.hu
alza.hu
pepita.hu

Olyan melegszendvics sütőt keresünk, amely kifejezetten nagyobb családok számára készült, s egyidejűleg akár 4 db szendvics is elkészíthető benne? Ez esetben a Sencor készülék jelentheti az optimális megoldást, amellyel gyorsan haladhatunk a reggeli forgatagban is. Ha tehát fontos, hogy pillanatok alatt megtöltsük finomságokkal az üres tányérokat, ezzel a készülékkel lépést tarthatunk a rohanó mindennapok tempójával.

Praktikus eszköz háromszög szendvicsekhez

Mindannyian szeretjük a változatos töltelékkel és feltétekkel elkészíthető ízletes melegszendvicseket, leginkább azért, mert gyorsan összeállíthatók, pillanatok alatt megsüthetők. Csupán egy hasznos készülékre lesz szükségünk, amellyel egyidejűleg nagyobb számban is gyárthatunk belőlük. 

A Sencor SSM 8700WH modell előnye nemcsak a szélesebb felületű, nagyobb kapacitású sütőlapja, hanem az általa kínált biztonságos alkalmazás is. Hőszigetelt markolatú, biztonsági záras, s ezenfelül még csúszásgátló talpakkal is ellátták, hogy a használata közben mindvégig stabil maradjon. 

Kontrollfény jelzi a felmelegedést

A jelzőfény nem csupán a bekapcsolt állapotról informál, arról is egyszerűen tájékozódhatunk, hogy az eszköz kellőképpen felmelegedett-e. Az automatikus hőmérséklet-szabályozásnak hála nekünk csak annyi a dolgunk, hogy előkészítsük a sütnivalókat, majd ha a készülék elérte a szükséges hőfokot, bele is helyezhetjük a toast kenyereket.

Amennyiben egyszerre nagyobb létszámú családot szeretnénk kiszolgálni, a Sencor melegszendvics sütő kiváló választás lehet számunkra, mellyel jelentős mennyiségű időt spórolhatunk.

Sencor SSM 9410SS – A legjobb ár-érték arány

Előnyök
 • Multifunkcionális készülék: grill, gofri, szendvics 
 • Egyszerű karbantartás
 • Automatikus hőfokszabályzás
 • Könnyen tisztítható, tapadásmentes sütőfelület
 • LED jelzőfények
 • Hőszigetelt burkolatok, fogantyú
 • Csúszásmentes talpazat
Elérhető itt
Árukereső.hu
alza.hu
pepita.hu

A Sencor 3in1 készülék mindazok számára ideális választás, akik változatos finom fogásokat készítenének, klasszikus háromszög szendvicset, gofrit, de esetenként grillezéshez is bevetnék. A különböző sütőlapok mindezt lehetővé teszik, ráadásul a cseréjük és a tisztításuk is pofonegyszerű. A multifunkciós sütővel édes és sós reggelik is készíthetők, egyik nap lekváros gofri gyümölcsdarabokkal, tejszínhabbal díszítve, a következőn pedig grillezett bacon sajtos-paradicsomos melegszendviccsel.

Sokoldalú társ a reggeli rohanásban

A legtöbben gyakran érezzük, hogy időhiányban szenvedünk, főleg a reggeli készülődés során, amikor minden egyes perc számít. Ettől függetlenül nem kell lemondanunk a nap első étkezéséről, és az sem probléma, ha már unjuk a szikkadt zsemlés reggeleket, ehelyett változatos feltétekkel ellátott melegszendvicsekkel, finom gofrikkal, de akár grillezett szalonnával tehetjük színesebbé a szürke hétköznapokat is.

Néhány percet vesz csupán igénybe az előkészítés, a sütő pillanatok alatt bemelegszik, s erről tájékoztat is a zöld jelzőfény által. 

3in1 készülék az örömtelibb mindennapokhoz

Talán bele sem gondolunk, de egy tartalmas reggelivel indítani, majd egy könnyed finomsággal zárni a napot sokkal örömtelibb, ráadásul nem kerül extra idő- és energiaráfordításba. Egy praktikus eszközzel, amelyben egyszerre három készülék funkciója ötvöződik, könnyebben boldogulhatunk a pörgősebb napokon is, anélkül, hogy be kellene áldoznuk az egészséges, kiegyensúlyozott étkezéseket.

Tefal Break Time SW614831 – Középkategória képviseletében

Előnyök
 • 3in1 készülék: szendvicssütő, gofrisütő és grill egyben
 • 3 cserélhető sütőlap
 • Mosogatógépben mosható tartozékok
 • Minőségi tapadásmentes felület
 • Működésjelző fények
 • Hideg tapintású fogantyú
 • Záró retesz
Elérhető itt
Árukereső.hu
alza.hu
pepita.hu

A Tefal Break Time három cserélhető sütőlappal rendelkezik, azaz készíthetünk négyszögletű szendvicseket, gofrikat és grillezett ételeket is. Ezek mindegyike tapadásmentes felületű, így több mint 300 használatot is jól bírnak. A sokoldalú szendvicssütő kétféle fényjelzéssel könnyíti meg a munkánkat, működésjelzővel, illetve használatra kész állapotot jelző fénnyel.

Nagyszerű segítőtárs a konyhában

Akár egy gyors reggeli vagy egy délutáni harapnivaló, netán egy könnyed vacsora elkészítése a cél, a multifunkciós Tefal készülékkel mindez gyerekjáték. Grill sütőlapjával lehetőségünk nyílik panini készítésére is. Amennyiben meguntuk a hagyományos, szárazabb szendvicseket, és szeretnénk gazdag feltétekkel, új köntösben tálalni őket, a melegszendvics sütő minderre módot kínál. 

Sőt, gofrikülönlegességekkel is kedveskedhetünk szerettünknek a nehezebb napokon. A kivehető sütőlapok mosogatógépben is moshatók, így még a tisztítás sem visz el sok időt. Ennél jobb segítőtársat aligha találhatnánk.

Kényelmes használat speciális kialakításának hála

Nagy méretű, hideg tapintású fogantyúja kényelmes használatot tesz lehetővé. Tapadásmentes sütőlapokkal ellátott, így elkerülhető az ételek felületre égése, valamint egyszerűbben is tisztíthatók. Amennyiben 3in1 készülékre vágyunk, amellyel grillezhetünk, szendvicseket készíthetünk, sőt, még gofrikkal is megkoronázhatjuk a mindennapokat, a Tefal Break Time sütő ideális választás lehet számunkra.

ETA Sorento Plus 5151 90000 – Sokoldalú választás

Előnyök
 • 6in1: 6 cserélhető sütőlap (grill/panini, palacsinta, gyereksütik, pirítós, háromszög szendvics, gofri)
 • Modern és elegáns formatervezésű
 • Rozsdamentes acél és minőségi műanyag kombinációja
 • Automatikus hőmérséklet-szabályozás, 
 • Könnyű kezelés, egyszerű karbantartás
 • Függőleges helyzetben történő tárolás, helytakarékos módon
 • Csúszásgátló lábak
 • Működésjelző fények
Elérhető itt
Árukereső.hu
alza.hu
pepita.hu

Az ETA Sorento készülékhez 6 cserélhető sütőlap jár, ezáltal szinte végtelen a lehetőségünk, ugyanis készíthetünk paninit, palacsintát, pirítóst, melegszendvicset, gofrit, sőt, még a gyerekeknek is kedveskedhetünk figurás sütikkel. További előnye, hogy nemcsak sokoldalú, hanem tartós is, hiszen kiváló alapanyagokból készült, rozsdamentes acél és minőségi műanyag ötvözéséből. 

Szerezzünk örömet az egész család számára!

Az igazán sokoldalú ETA sütővel a család legkisebb tagjait is megörvendeztethetjük, a klasszikus háromszög szendvicsek és paninik mellett palacsinták és gyereksütik is kerülhetnek a tányérra. A hatféle sütőlappal könnyen megvalósítható a változatos ételkészítés. Egyszerűen mosolyt csalhatunk a legkisebbek arcára is, ugyanakkor önmagunkat is meglephetjük egy könnyen elkészíthető finomsággal a nehéz nap végén.

Multifunkciós, mégis helytakarékos

Annak ellenére, hogy számos tartozékkal rendelkezik, nem igényel sok helyet a tároláshoz, ugyanis függőleges helyzetben is tarthatjuk, amikor épp nincs használatban. Modern, elegáns formatervezésű készülék, így bármely konyhába beilleszthető. 

Az ETA szendvicssütő amellett, hogy megfelel a mai követelményeknek, egyszerű és biztonságos használatot is kínál. Csúszásmentes lábakkal rendelkezik, ezáltal stabilan rögzül a munkafelülethez, nem kell tehát attól tartani, hogy elmozdulna, csúszkálna, netán ebből fakadóan balesetet okozna.

Egyetlen eszközben hat készülék tudása összpontosul

Az ETA Sorento Plus kifejezetten javasolt kisgyermekes családoknak, ahol fontos, hogy kreatív módon, változatosan tálaljunk tápláló, finom fogásokat. A vidám mintás sütikkel, a palacsintákkal vagy a gofrikkal bármelyik gyermeket levehetjük a lábáról. 

Az pedig külön előny, hogy az ikonikus háromszög szendvicsek mellett panini készítésére, valamint grillezésre is használható az eszköz. Ha a legfontosabb cél a sokoldalúság, az ETA melegszendvics sütő kiváló választásnak bizonyul.

Tefal SW 854 D 16 – A felsőkategória képviseletében

Előnyök
 • 4in1 készülék: szendvics, panini, gofri és aprósütemény készítése
 • Bővíthető készlet további sütőlapokkal
 • Kompakt, modern kialakítás
 • Helytakarékos tárolás
 • Tapadásmentes felület
 • Mosogatógépben mosható sütőlapok
 • Receptkönyv
Elérhető itt
Árukereső.hu
alza.hu
pepita.hu

A felsőkategóriás Tefal szendvicssütő kompakt kialakítású, ezáltal minimális helyet foglal a konyhában. Az alapkészlethez 4 db sütőlap jár, azonban külön megvásárolhatók további formák is, összesen 12-féle cserélhető lemez. A különféle sütőlapokkal változatos ételeket hozhatunk létre, például gofrit, ostyalapot, fánkot, palacsintát, batyut, aprósüteményeket.

Zökkenőmentes használat, gyors ételkészítés

A tapadásmentes felületű sütőlapok könnyen kicserélhetők, nem ég rájuk az ételmaradék, további előnyük, hogy mosogatógépben moshatók. A készülék jelzőfényeinek segítségével könnyen tájékozódhatunk, hogy mikor érte el a megfelelő sütési hőmérsékletet. 

Az összes sütőlapot beszerezve bátran kísérletezhetünk, ugyanis szabad kezet kapunk változatos finomságok elkészítéséhez, tulajdonképpen csak a kreativitásunk szabhat ennek gátat. 

A Tefal SW 854 D 16-os modell tökéletes választás, ha szeretnénk ínyencségeket is alkotni a megszokott szendvicsek, paninik mellett. Az egyedi sütőlapokkal aprósütiket, batyukat, ostyalapokat is készíthetünk, melyek remekül párosíthatók gyümölcsökkel is. 

Ízletes snack-ek a délutáni pihenéshez

A multifunkciós eszközzel gyerekjáték a finomságok elkészítése, ráadásul egy receptkönyvet is kapunk a csomag részeként, amelyből kedvünkre inspirálódhatunk. Ha tehát nincs semmi ötletünk, a gyűjtemény segítségével a legkülönlegesebb fogások állíthatók össze.

Nincs is jobb módja a minifánkok, teasütik, gofrik elkészítésének, érdemes beszerezni a szuper eszközt, ha elsődleges szempontunk a változatosság.

Jó, ha tudsz róla!

Crown CEPG-800 Retro Party Grill – Gyerekkorunk kedvence

Előnyök
 • Retro szendvicssütő
 • Hagyományos grill
 • Krómozott ház
 • Csepptálcával rendelkezik
 • Levehető alkatrészek, könnyű tisztítás
 • Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas
Elérhető itt
Árukereső.hu
pepita.hu

Bizonyára mindannyian emlékszünk gyerekkorunk legfinomabb szendvicseire, melyeknek illata az egész házat belengte. A Crown Party Grill szendvicssütő főbb rendeltetése mellett grillezésre, saslik készítésére is tökéletesen alkalmazható. Amennyiben szeretnénk visszacsempészni otthonunkba gyerekkorunk ízeit, ez a készülék módot kínál minderre. További előnye, hogy kül- és beltéren egyaránt használható, így bátran bevethetjük a grillpartik során.

A régi idők slágere, a klasszikus retro grill- és szendvicssütő

Ki ne emlékezne a jellegzetes szögletes, krómozott “házzal” rendelkező készülékre, amelyben édesanyánk megannyi finom szendvicset készített? Természetesen nem csak ebből a célból használható, kiváló például grill ételekhez, de bármilyen feltéttel rendelkező kenyérlángos, pizzaszelet is elkészíthető általa. Gondolhatunk rá egy klasszikus minisütőként, amely kivehető alkatrészeinek köszönhetően egyszerűen is tisztítható.

Olvasztott sajtos szendvics, saslik, grill ételek

Ennek a készüléknek a nagyszerűsége épp az egyszerűségében rejlik, vagyis, hogy többféle finom étel is elkészíthető általa. Hagyományos melegszendvicsek, amelyeken gazdag feltét és sajt található, saslik a kültéri programokhoz, tulajdonképpen a kreativitásunkon múlik, hogy mi mindent varázsolunk az asztalra a készülék segítségével.

Ha tehát a klasszikus szendvicssütő mindig is megdobogtatta szívünket, és visszahoznánk gyerekkorunk slágertermékét, a Crown CEPG-800 Retro Party Grill készülék kiváló választás. Nem mellesleg nagyszerű meglepetés szülőknek, nagyszülőknek is.

A szendvicssütők előnyei és hátrányai

Kétségtelen, hogy ezekkel a praktikus készülékekkel gyorsan és egyszerűen készíthetünk tápláló ételeket, ugyanakkor kellően mobilis eszközök is. Mellettük szól, hogy egyáltalán nem bonyolult a használatuk, és általában a karbantartásuk sem igényel túl sok energiát és időráfordítást.

A tisztítás akkor jelenthet problémát, ha nem kivehető sütőlapokkal rendelkezik a készülék, bár ez esetben is megoldható, viszont egy kicsit körülményesebben, mint a kiszedhető, mosogatógépben mosható lemezekkel ellátott változatoknál. 

A klasszikus, egyszerű típusokkal kizárólag szendvicsek készíthetők, ezek egyértelmű előnye, hogy pénztárcakímélők, viszont a multifunkciósak bár drágábbak, ugyanakkor sokoldalú ételkészítést, többféle különlegesebb fogás összeállítását teszik lehetővé. 

Egyetlen hátrány minden készüléktípusnál, hogy a sütőlapok egy idő után megsérülhetnek, természetesen ez ellen tehetünk, ha rendeltetésszerűen használjuk, óvatosan, az előírásnak megfelelően tisztítjuk, nem használunk éles, karcokat okozó eszközöket a szendvicsek kiszedésekor.

Sok esetben nincs is szükség hatalmas ételreformra, csupán a megszokott fogásainkat egy kicsit más köntösben érdemes tálalni, a melegszendvics sütők éppen ezért olyan kelendőek, főként mivel többféle sütőlappal akár paninit, gofrit is tálalhatunk reggeli, uzsonna vagy vacsora gyanánt.

Milyen melegszendvics sütőt vegyek?

Az ideális készülék képes gyorsan felmelegedni, és erről fényjelzéssel tájékoztat is, ez a funkció lényegesen megkönnyíti a folyamatot. Törekedjünk arra a választás során, hogy tartós alapanyagokból készült sütőt válasszunk, amely kialakításánál fogva erősen zár, így a szendvicsek töltete sem kezd el szivárogni a sütés során.

Fontos, hogy egyenletesen süljenek a szeletek, belül kellően omlósak legyenek, kívül pedig ropogós kéreggel rendelkezzenek. Szintén lényeges szempont a vásárlás során, hogy mennyire tisztítható egyszerűen. Amennyiben alapvető számunkra a gyors és gördülékeny mosás, érdemes kivehető lapokkal rendelkező típus mellett dönteni. 

A biztonság is lényeges! 

Az ideális szendvicssütő csúszásmentes talpazatú, ezáltal kellően stabil az egész folyamat során, így kiküszöbölhetők az elmozdulásból fakadó balesetek, sérülések. Előny továbbá, ha a készülék hőszigetelt markolattal, biztonsági zárral rendelkezik, amely masszív, strapabíró, és nem melegszik át. Nem utolsó szempont az sem, hogy túlmelegedés elleni védelemmel, automatikus hőmérséklet-szabályozó funkcióval is rendelkezik-e, hiszen így megakadályozhatók az ebből fakadó tűzesetek. 

Multifunkcionális megoldások

Léteznek 3in1 szendvicssütők, de akár 6in1 készülékek is, amelyek többféle sütőlappal használhatók, ezáltal a megszokott háromszög vagy négyszög alakú szendvicsek mellett gofrit, paninit, grill ételeket is készíthetünk. Egyes típusokkal még a snack-ek és a finomságok sem jelentenek akadályt, ugyanis minifánkok, ostyalapok, gyereksütik, de még palacsinták is süthetők. 

Amiért sokan a többfunkciós sütőgépeket választják, hogy imádják a gofrit és szeretnék maguk elkészíteni házilag, amennyiben ez a vonal érdekel minket, a legjobb gofrisütők vásárlási tanácsadónkban megtekinthetők a legszuperebb eszközök. 

Helytakarékossági szempontok

Nincs is jobb felhasználási módja a toast kenyereknek, minthogy melegszendvicsként szülessenek újjá, így sokkal gazdagabb ízkombinációt kínálhatnak a belső tölteléknek, valamint a zöldségeknek, feltéteknek hála, ugyanakkor a sütés során képesek úgy összeérni ezek a komponensek, hogy harmonikus ízélményt biztosítsanak végeredményként. 

Bármennyire is szeretjük ezen eszközöket, nem szabad megfeledkezünk arról sem, hogy lesz-e elegendő hely a tároláshoz a konyhánkban. Szerencsére egyre több helytakarékos modell beszerezhető, melyek függőlegesen tárolhatók, ugyanakkor a vezeték számára is tartalmaznak tároló rekeszt / feltekerési lehetőséget, így lényegesen kisebb helyet foglalnak el.

Mi mindent készíthetünk egy sokoldalú szendvicssütővel?

A sütőlapoknak megfelelően készíthetünk paninit, grillezett ételeket, háromszög melegszendvicset, gofrit, de választhatunk olyan készüléket is, amelyhez palacsinta sütőforma is jár, ezek már túlmutatnak a 3in1 melegszendvics sütőkön, hiszen még több lehetőséget kínálnak a változatos étkezésekhez.

Mindenképpen vegyük számításba, hogy hány fős család részére keresünk praktikus eszközt, illetve azt is, hogy milyen mértékben használnánk ki. Szükségesek-e az egyedi sütőlapok, a multifunkcionalitás? Mindezeket átgondolva, és az általunk bemutatott sütőket átböngészve könnyen megtalálhatjuk a legideálisabb opciót. 

Reméljük, hogy segít ez az összefoglaló a megfelelő szendvicssütő kiválasztásában, és ezáltal még ízletesebb finomságok kerülhetnek az asztalra.