Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Moto Buds & Moto Buds Plus: két vezeték nélküli fülhallgatót is hoz az Edge 50 mellé a Motorola

Nem bízza a véletlenre a Motorola az Edge 50 okostelefon megjelenését, amihez rögtön két vezeték nélküli fülhallgatót is bemutattak Moto Buds és Moto Buds Plus név alatt.

Bár a vezeték nélküli fülhallgató tesztjeink egyelőre még nem voltak hangosak a Motorola névtől, ez azonban a jövőben megváltozhat, hiszen a gyártó most bemutatott két saját fejlesztésű eszközt, amelyek nagyon jó ár-érték arányt képviselnek majd a piacon.

A hagyományos Moto Buds esetében a 12,4 mm-es meghajtók mellett, három darab mikrofon és adaptív zajszűrő technika vár ránk, az ANC kikapcsolása mellett pedig akár 9 órás üzemidőt kaphatunk, ami töltőtokkal 42 órára növelhető.

A Moto Buds Plus ezzel ellentétben külön 11mm-es mélynyomót és 6 mm-es magassugárzót kapott, és bár ugyanúgy három mikrofon és Bluetooth 5.3 támogatás található benne, azonban az adaptív zajszűrése sokkal fejlettebb, cserébe az üzemideje „csak” 8 óra töltésenként, ami 38 órára növelhető a töltőtokkal.

Fontos, hogy a Plus változat az alapkiadással ellentétben Dolby Atmos és Dolby Head Tracking funkciókat is tartalmaz, ezen kívül a hangtechnika világában méltán ismert és elismert Bose biztosítja számára a zajszűrési technológiát, valamint az EQ tuningot.

A Motorola elmondása szerint a Moto Buds az elkövetkezendő napokban érkezik majd őszibarack, kivizöld, gleccserkék és világoskék színekben, 22 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, de április végére a Moto Buds Plus-t is megkapjuk tengerparti homok és erdőszürke árnyalatokban, 49 990 forintért.