Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

PlayStation Pulse Explore: a Sony decemberben dobja piacra legújabb vezeték nélküli fülhallgatóját

Már nem kell sokáig várni arra, hogy vezeték nélküli fülhallgatóval is élvezhessük kedvenc tartalmainkat (nem csak) PlayStation 5 konzolon!

A Sony már az év elején bejelentette, hogy a fejhallgatók után egy prémium kategóriás PlayStation vezeték nélküli fülhallgatóval szeretnék megörvendeztetni rajongóikat.

A PlayStation Pulse Explore névre keresztelt eszköz elsődlegesen játékosoknak készült, de tudása alapján zenehallgatásra és filmnézésre egyaránt nagyszerű választás lesz.

A hírek szerint már nem is kell sokat várni a megjelenésre, hiszen a Sony – akik az élen végeztek magazinunk vezeték nélküli fülhallgató kutatásán – még az idén szeretné nyélbe ütni a premiert.

Decemberben már itt a PlayStation Pulse Explore

A japán technológiai óriás tervei szerint ugyanis a világ legtöbb országában, így az Európai Unió területén is 2023. december 6-án dobják piacra az új fülhallgatót, amihez az előrendelést is elindítják a héten.

Bár arról egyelőre nincs hír, hogy november 9-től Magyarország területén is előjegyezhetjük-e a terméket, de ismerve a Sony üzletstratégiáját, abban biztosak lehetünk, hogy a karácsonyi szezonra a hazai boltokban egyaránt megtalálható lesz.

Mit kell tudni a PlayStation Pulse Explore vezeték nélküli fülhallgatóról?

A PlayStation bluetooth fülhallgatója azon túl, hogy extravagáns termékdizájnt kínál – ami tökéletesen illeszkedik a PS5-höz – magabiztos ergonómiával és veszteségmentes hangminőséggel kecsegtet.

Mindezt alacsony késleltetési arány, dupla mikrofon, mesterséges intelligenciával szabályozott zajszűrés és intuitív vezérlés teszi igazán teljessé.

Nemcsak PS5-ön, hanem PC-n és Mac-en is használhatjuk majd, egyetlen töltéssel pedig 5 órás üzemidőt ígér a Sony, amit a töltőtokkal akár további 10 órával hosszabbíthatunk meg.

A PlayStation Pulse Explore ára

A Sony 199,99 amerikai dollárra árazta be a PlayStation Pulse Explore fülhallgatót, vagyis a prémium kategóriába szánják várhatóan 70-80 ezer forintos árcédulával.