Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Realme Buds Air6: olcsó vezeték nélküli fülhallgató zajszűrővel és nagy hanggal

Utoljára frissítve:

Újabb olcsó vezeték nélküli fülhallgatót dob piacra a Realme, amely Buds Air6 név alatt kimagasló ár-érték arányt kínál, hiszen prémium termékeket meghazudtoló tudással rendelkezik.

A Buds Air6 Pro mellett egy újabb megfizethető vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a Realme, ami elsődlegesen bőven 20 ezer forint alatti árával, illetve nagy tudásával hódítja majd meg a vásárlókat.

Ez az aprócska termék ugyanis közel annyi mindent tud, mint a vezeték nélküli fülhallgatók legjobbjai, hiszen rendelkezik erőteljes aktív zajszűrővel, ami képes akár 50 dB-vel csökkentani a környezeti zajokat, de IP55-ös szabványt is bejelentettek hozzá, tehát akár még esőben sem kell kivennünk a fülünkből.

A Realme Buds Air6 lelkét egy 12,4 mm átmérővel rendelkező meghajtó adja, miközben ideális választás zenehallgatás mellett játékhoz vagy filmnézéshez, hiszen rendkívül alacsony, mindössze 55 ezredmásodperces késleltetéssel rendelkezik.

Ezen felül támogatja az LHDC 5.0-t, az AAC-t és az SBC-t, a Realme Link jóvoltából pedig akár egyedi hangzások is konfigurálhatók vele, sőt az aktív zajszűrés sajátosságai egyaránt testre szabhatók az applikációból.

Az üzemidő tekintetében a fülhallgatók akkumulátora töltésenként 6,5 órát bír ki aktivált zajszűrés mellett – kikapcsolva vélhetően 8-9 óráról beszélhetünk –, míg a teljes üzemidő a töltődoboz használatával 26 órára növelhető.

A Realme Buds Air6 várhatóan 15 ezer forint körüli árcédulával kerül a boltok polcaira, de egyelőre nem tudni még, hogy mikor.