Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Redmi Buds 5 Pro: továbbfejlesztett zajszűréssel és hangzással érkezik a legújabb Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató

A Xiaomi úgy határozott, hogy a nagy sikerre való tekintettel egy kicsit magasabb szintre emelik a Redmi Buds 5 vezeték nélküli fülhallgatót, így hamarosan érkezik belőle a Pro modell.

Várhatóan egy sor újdonságot jelent be a Redmi termékcsalád részeként a Xiaomi az elkövetkezendő napokban, azonban néhány eszközről idő előtt napvilágot láttak konkrét információk. Ilyen például a Redmi Buds 5 Pro is, ami az alapváltozat alaposan továbbfejlesztett változata lesz.

Mivel a fülhallgató idő előtt felkerült több online kereskedő kínálatába, ezért a pontos specifikációk mellett az árcédulára is fény derült, de lássuk inkább konkrétan, hogy mit tudunk eddig az érkező újdonságról.

Külön mélynyomó biztosítja az erős basszusokat

Amivel kapcsolatban a Buds 5 Pro a legnagyobb fejlődést produkálja elődjéhez mérten, az a hangzásminőség. Az eszközben például 10 mm-es piezoelektromos kerámia magassugárzók dolgoznak, de külön 11 mm-es titán bevonatú dinamikus mélynyomót is kapott a teljes hangkép érdekében.

Segítségükkel a megbízható közepek mellé tiszta magasak és erős mélyek biztosítják a minőségi hangzást, így a Xiaomi ígéretei szerint a valaha készült legjobb hangminőséget biztosító Redmi fejhallgatók születtek meg.

Mesterséges intelligencia segíti a zajszűrést

Amit tudni lehet még a Buds 5 Pro modellről, hogy itt már 52 dB-es zajszűrő technika dolgozik, méghozzá 4 kHz-es ultraszéles frekvenciatartományban, munkáját pedig külön mesterséges intelligenciával támogatták meg.

Mit tudott a Redmi Buds 5?

Az alapmodell a Pro változathoz mérten még csak 46 dB-es zajszűrést kínált mindennemű segítség nélkül és 40 órás üzemidőt nyújtott, így vélhetően ezt az új típus is hozza majd, akárcsak a Bluetooth 5.3-as technológiát, valamint a Netease Cloud Music tanúsítványt a prémium hangélményért.

A Redmi Buds 5 Pro ára és megjelenése

Hogy a Redmi újdonsága mikor kerül a boltokba, az egyelőre nem ismert, Kínában már most előrendelhető, és vélhetően karácsony előtt még a nyugati világba is eljuthat, méghozzá meglepően alacsony áron.

A Buds 5 Pro ugyanis várhatóan 56 dollárba kerül majd, azaz nem egészen 20 ezer forint körül számolhatunk vele.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy melyek voltak 2023 legjobb vezeték nélküli fülhallgatói, a teljes piacot átfogó kutatási anyagunkból kiderítheted.