Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Redmi Watch 4: közel 2 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott a legújabb Xiaomi okosóra

Újabb okosórával bővíti a Redmi termékcsaládot a Xiaomi, amely minden tekintetben szeretne felnőni a nagyok közé, ezért egészen döbbenetes újdonságokra számíthatunk tőle.

Bár a gyártó várhatóan csak az elkövetkezendő napokban, a Redmi K70-sorozatot bemutató eseményen árazza majd be újdonságát, azonban a főbb részleteket már most elárulták róla a Weibón keresztül. Lássuk, hogy mit várhatunk a Redmi Watch 4 okosórától!

Az első fémvázas Redmi okosóra

A jó ár-érték arány jegyében a termékcsaládon belül megjelent korábbi okosórák kivétel nélkül műanyag házban kaptak helyet, azonban a Watch 4-gyel minden megváltozik: ez lesz az első eszköz a sorban, ami fémházat kap.

Egészen pontosan egy alumíniumötvözet megoldásra számíthatunk majd, a kereten egy rozsdamentes acélból készült forgó koronával, ami a Xiaomi elmondása szerint gyémánt csiszolású dizájnnal büszkélkedhet, az első képek alapján pedig nagyon elegáns hatást kelt.

1,97 hüvelykes AMOLED kijelző minimális fogyasztással

Ha mindez nem lenne elég, a Redmi Watch 4 egy 1,97 hüvelykes AMOLED kijelzőt állít majd csatasorba, ami 60 Hz-es frissítési rátával és 600 nites fényerővel rendelkezik, vagyis meglepően jó tulajdonságokat képvisel akár nappali fényben is.

További érdekessége még, hogy a kijelző LTPS technológiát használ, amivel csökkenthető a panel energiafogyasztása, ezáltal sokkal hosszabb akkumulátor-üzemidőt kínál majd a felhasználók számára.

A saját GPS sem marad ki belőle

A Xiaomi valóban nem aprózta el a Redmi Watch 4 tudását, hiszen a vízállóság mellett (5ATM), az óra rendelkezik saját GPS-szel, így önállóan is tudjuk használni minden funkcióját, de a pulzus- és a véroxigénszint mérése egyaránt biztosítható a segítségével.

Fém, bőr, szövet vagy szilikon pánttal is választhatjuk

A gyártó büszke rá, hogy a Watch 4-hez már a megjelenéskor több mint 200 választható óralap elérhető lesz, így ezen a téren is testre szabhatják majd az a tulajdonosok a termék megjelenését, sőt a pánt tekintetében fém, bőr, szövet és szilikon (TPU) változatok közül is válogathatunk magunknak.

További részletek, így ár és megjelenési dátum a későbbiekben várhatók.

Hogy melyek voltak 2023-ban a legjobb Xiaomi okosórák? Kutatásunkból kiderítheted.

Ha pedig nem csak Xiaomi vonalon mozognál, irány a legjobb okosórákat összefoglaló anyagunk