Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Roborock Flexi Pro: itt a vezeték nélküli állóporszívók legújabb csúcsmodellje

A robotporszívók mellett a vezeték nélküli állóporszívók világában is szeretne az élre törni a Roborock, ebben a törekvésükben pedig óriási segítség lehet a Flexi Pro.

A Roborock nevét eddig leginkább a felsőkategóriás robotporszívók területén jegyeztük, hiszen folyamatosan kimagasló ár-érték aránnyal büszkélkedő termékeket dobtak piacra, azonban a gyártó alighanem most elhatározta: az állóporszívók szegmensét is beveszi magának.

Bár jelenleg még egy Roborock-termék sem található a legjobb állóporszívókat tömörítő kutatásunkban, azonban elég nagy a valószínűsége annak, hogy a Flexi Pro legalább trónkövetelőként léphet be a piacra. Lássuk, hogy miért! 

Porszívóz és felmos egyszerre

A gyártó újdonságának egyik legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy egyszerre ötvöz két nagyon fárasztó házi munkát: a felmosást és a porszívózást. A megfelelő padlófelületen ugyanis egyetlen mozdulattal képes összegyűjteni a száraz koszt, majd utána közvetlenül felmosni a szennyeződéseket.

Mindezt 17 000 Pa szívóerővel, valamint intelligens funkciók sokaságával ötvözték annak érdekében, hogy a porszívó felismerje, sőt a padló szennyezettségi szintjéhez igazítsa teljesítményét, illetve tulajdonságait.

Öntisztító fej a mindig tiszta és mindig friss végeredményhez

Azon túl, hogy a porszívó flexibilis kialakítást kapott – ezáltal könnyedén betolható például a bútorok alá is –, a RevoBrush 2.0 technológiának köszönhetően képes meleg vízzel tisztítani önmagát, majd fűtött levegővel szárítani a nedves felmosó hengert, amihez mindössze 30 percre lesz szüksége.

Ezzel nemcsak teljes szagmentesség érhető el, hanem a higiénia miatt sem kell aggódnunk. A takarítás alaposságát ráadásul erőteljes fényhatással támogatták meg a Roborock mérnökei, ami megmutatja legkisebb szennyeződéseket is a padlón.

Akár 50 perc takarítás egyetlen töltéssel

A Roborock Flexi Pro határozottan a nagyobb lakásokban is jól érzi magát. Úgy tervezték, hogy a nagyobbacska akkumulátorral akár 50 percig takaríthassunk vele egyetlen töltéssel, ami természetesen az üzemmód, illetve a leadott teljesítmény hatására változhat.

Normál módban azonban egyetlen nekifutással feltakarítható vele az egész lakás, ehhez pedig egy kifejezetten nagy, 730 ml-es tiszta vizes tartályt, valamint egy 450 ml-es portartályt kapott, hogy valóban egy nagyobb közegben is megállja a helyét.

Egyszerűen kezelhető LED kijelzővel és társalkalmazással

Amint azt a Roborock többi termékétől is megszokhattuk már, a gyártó elkötelezett az intelligens megoldások irányában, így itt is találhatunk külön LED kijelzőt, amivel pofonegyszerű lesz működtetni az eszközt, de a telefonos társalkalmazás is nagyon jó szolgálatot tesz majd.

A Roborock App segít például a karbantartásban, az öntisztítás kalibrálásában vagy éppen a töltés ellenőrzésében, egyszóval intelligens segédként egészíti ki a porszívót.

Megjelenés & ár

A gyártó egyelőre sem árat, sem megjelenési dátumot nem jelentett be a Roborock Flexi Pro vezeték nélküli állóporszívóhoz, de várhatóan a tavaszi szezonban számíthatunk rá.