Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Roidmi Eve CC – egy újabb ár-érték arány bajnok robotporszívó önürítő funkcióval

Utoljára frissítve:

Újabb Roidmi robotporszívó szeretné meghódítani az önürítővel szerelt és jó áron kínált háztartási gépek piacát – méghozzá nagyon jó esélyekkel!

A Roidmi Eve Plus robotporszívó már évek óta kiváló alternatívát jelent azok számára, akik megfizethető áron akarnak nagy tudású, önürítő dokkolóval szerelt típust vásárolni. 

Frissítés: olvasd el kapcsolódó tesztünket:

Roidmi EVE CC robotporszívó teszt

Hosszú ideje szerepel már a legjobb robotporszívókat tömörítő kutatásunk élmezőnyében, de miután leteszteltük, a gyakorlatban is sikerült meggyőznie minket. A gyártó pedig most elérkezettnek látta az időt a generációváltásra, így Roidmi Eve CC név alatt máris itt az új modell!

Bár a készülék egyelőre csak a Geekmaxi és a Geekbuying oldaláról rendelhető – ez később természetesen változik majd –, azonban már most bátran ki merjük jelenteni róla, hogy az egyik legjobb választás lesz, ha fontos az alacsony ár és a nagy tudás.

update: 2023.11.20. 13:11: a termék megrendelhető a Robotworld.hu oldalán is, ráadásul akcióban.

Roidmi Eve CC

Főbb jellemzők

  • Önürítő rendszer
  • 3800 PA szívóerő
  • LDS lézeres navigáció
  • 180 perc üzemidő
  • Felmosás funkció

Elérhető itt

Robotworld.hu
alza.hu
Geekbuying.com
Árukereső.hu

Négy fokozatban szabályozható 3800 Pascal szívóerő

A száraz takarítás tekintetében a Roidmi robotporszívója egy nagyon jól kalibrálható, négy fokozatban is üzemeltethető szívómotort kapott, ami maximum 3800 Pa teljesítmény leadására képes. Ez a piacon jelenleg elérhető modellekhez mérten bőven a középkategória felső részére pozícionálható, vagyis garantáltan nem okoz majd csalódást.

Szívóerejét egy kétrészes keferendszer támogatja meg. Az alsó főkefe a szilikonlamellás és a sörtés megoldások ötvözeteként nagyon jó szolgálatot tesz majd kemény- és szőnyegpadlón egyaránt, míg a háromágú oldalkefe a falak és a bútorok mentén gondoskodik a makulátlan tisztaságról.

Akár 60 napnyi automatizálást támogató önürítő rendszer

Amint azt már a bevezetőben is említettük, a Roidmi termékcsaládja leginkább azért helyezhető a kimagasló ár-érték kategóriába, mert kitűnő takarítási tulajdonságai mellett saját önürítő rendszert is kapunk a pénzünkért cserébe, ami a korábbi modellhez képest gyorsabban és hatékonyabban működik.

A töltődokkolóval egybeépített önürítő egy 2,5 literes, azaz nagy kapacitású porzsákot tartalmaz, ami lehetőséget nyújt arra, hogy akár 60 napig működhessen a porszívó emberi beavatkozás nélkül. Segítségével nekünk nem lesz más dolgunk, csak minden nap élvezni a padló tisztaságát, egyedül az esetleges elakadásokat, illetve a felmosáshoz szükséges víz újratöltését kell menedzselnünk.

Nedves portörlésre is képes

Bár ebben a kategóriában még ne várjunk vibrációs felmosást, a Roidmi Eve CC azonban így is rendelkezik nedves takarításra kiélezett funkcióval. Ezt egy 290 ml-es víztartály támogatja meg, ami elég nagy ahhoz, hogy egy komplett családi házat feltakarítson ilyen formában.

Hangsúlyozandó azonban, hogy nincs vibrációs technológia, így inkább egyfajta nedves portörlésről beszélünk, amit a robotporszívó a maga alatt húzott nedves moppal végez. A 3200 mAh-s akkumulátornak hála ráadásul mindezt kielégítő üzemidő támogatja meg, hiszen a termék egyetlen töltéssel akár 150 négyzetméternyi alapterület kitakarítására képes.

LiDAR szenzoros navigációs technológia

A Roidmi évek óta tudja, hogy a megfelelő navigációs technológia a minőségi munkavégzés alapja a robotporszívóknál. Ezért az Eve CC is LiDAR szenzorokkal tájékozódik, ami képes pontos térképet készíteni az egész lakásról, de az általános navigálásban, az akadálykerülésben egyaránt jeleskedik.

Nagy előnye, hogy teljes sötétségben is tud takarítani, az objektumokat – így például a bútorokat – pedig finoman kezeli, legfeljebb enyhén érinti őket, ami navigációs rendszerének kifinomultságát támasztja alá.

Az intelligens applikáció sem hiányzik

Ahogyan azt a korábbi modelltől megszoktuk, ez a robotporszívó is rendelkezik okostelefonos társalkalmazással, ami rengeteg extra beállítást és funkciót ad a kezünkbe. Szabályozható segítségével a takarítás vagy az ürítés ideje, de a térkép által akár minden helyiségben más és más beállításokat adhatunk meg a hatékonyság növelése érdekében.

A társalkalmazással folyamatosan ellenőrizhetjük a robotporszívó állapotát, egyszerűen kijelölhetünk vele a különféle zónákat, mindezt pedig távoli hozzáférésben, akár a munkahelyünkről is megtehetjük, ha szeretnénk tiszta lakásba hazaérni.

Roidmi Eve CC ár 

A gyártó 399 euróra árazta a terméket, ami nem egészen 160 ezer forintot jelent.

Több webáruházból akciós áron vehetjük meg ingyenes szállítással, a cikk frissítésekor (2023.11.20) 110.000 foront környékén.

Ennyiért ez a robotporszívó kihagyhatatlan vételnek tekinthető!