Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Samsung Galaxy F15: minden részlet kiderült a Samsung megfizethető okostelefonjáról

Kitart a megfizethető okostelefonok mellett is a Samsung, akik Galaxy F15 név alatt hamarosan egy újabb készülékkel érkeznek, az első részletek alapján pedig érdemes lesz várni rá.

Bár a Galaxy S24-sorozattal sikerült ismét nagyot alkotniuk a prémium okostelefonos szegmensben, a Samsung azonban a jelek szerint továbbra sem akarja mellőzni a megfizethető termékkategóriát.

Nem véletlenül, hiszen az a legjobb Samsung telefonokat gyűjtő kutatásunkból is kiderült, hogy a gyártónak nemcsak a drága készülékei nagyon jók, a Galaxy F15-tel pedig most várhatóan ebben a szellemiségben akarnak egy újabb szintre lépni.

A napokban ugyanis minden részlet kiszivárgott a kérdéses telefonról, ami várhatóan a Dimensity 6100+ lapkakészletre épül majd fel és igazi üzemidő-bajnoknak ígérkezik, hiszen 6000 mAh-s akkumulátort kaphat, méghozzá 25W-os gyorstöltővel kiegészülve.

Sajnos a kamerarendszerről nem kaptunk ennyire konkrét részleteket – az biztos, hogy három szenzor is lesz a hátlapon –, de a 6,5 hüvelykes, 90Hz-es frissítési rátával rendelkező kijelzőre mérget vehetünk, sőt arra is, hogy a Samsung ebből a modellből sem hanyagolja majd a mesterséges intelligenciát.

Bár az S24-gyel ellentétben nem lesz 7 éves szoftvertámogatás, de az eszköz így is 2027-ig kap frissítéseket, sőt öt évig garantálják hozzá a biztonsági csomagokat, ami egyáltalán nem rossz ígéret.

Hogy a Samsung Galaxy F15 globális változata mikor érkezik, azt még nem tudjuk, de a megfizethetőség miatt biztosan nem kell aggódnunk.