Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Samsung Galaxy Ring: egy okosgyűrű, ami segít egészségesen élni

A januári beharangozó után a Samsung végre hivatalosan bemutatta Galaxy Ring névre keresztelt okosgyűrűjét, ami sokkal hasznosabb eszköz lesz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Miután a Samsung gyakorlatilag lehengerelte a nemzetközi tesztelőket a Galaxy S24-termékcsaláddal, az MWC expón bemutattak egy izgalmas okoseszközt, ami a gyártó első okosgyűrűje lesz a sorban.

A minimalista termékdizájnra épülő kütyü várhatóan platina, ezüst, arany és kerámiafekete színben érkezik 5-13-as méretben (S-től XL-ig terjedő megkülönböztetéssel), ami a beépített akkumulátor teljesítményét is meghatározza majd 14,5 mAh és 21,5 mAh között.

A Samsung Galaxy Ring elsődlegesen az egészségügyi mutatók nyomkövetését szolgálja a Samsung Health ökoszisztémában, így többek között a Galaxy Watch eszközökkel is kommunikál.

A tervek szerint a gyűrű képes lesz nyomon követni az alvást, a pulzust, a lépéseink számát, de még a légzésünket is, miközben ezekre épülve az eszköz személyre szabott egészségügyi tanácsokat nyújt, ami fontos lehet azok számára, akik egészséges életmódra törekszenek.

A Galaxy Ring egyik érdekessége lesz a My Vitality Score, amely gyakorlatilag viselője vitalitását ellenőrzi, és tudományos kutatásokra alapulva ad hasznos tanácsokat a felhasználó telefonján vagy okosóráján keresztül.

Kezdetben a Samsung okosgyűrű kizárólag a gyártó Galaxy-sorozatú telefonjaival lesz kompatibilis, de később más eszközökre is kiterjesztenék a kompatibilitást. Ár és megjelenési dátum még nincs, de várhatóan 2024-ben megjelenhet a boltok polcain.