Elindult az akciófigyelő szolgáltatásunk

Samsung Galaxy Watch 8: belépő a négyzet alakú kijelzős okosórák világába?

Izgalmas hírek kaptak szárnyra a Samsung Galaxy Watch 8-ról, amely belsős források szerint szakíthat a klasszikus óraformával és csatlakozhat a négyzet alakú kijelzős okosórák világához.

A Samsung Galaxy Watch okosórák már generációk óta a klasszikus óraformák elkötelezett képviselői. Sokan éppen emiatt zárták a szívükbe ezeket a termékeket, azonban úgy tűnik, hogy a Galaxy Watch 8 esetében nagy változás várható.

Hogy a teljes portfólión alkalmazza-e a Samsung vagy csak egy adott modellt mozdítanak ebbe az irányba, azt még nem tudni pontosan, de a gyártó kapcsán mindig jól értesült SamMobile belsős informátorai szerint a nyolcadik generációs Galaxy Watch már négyzet alakú kijelzővel érkezhet.

Mivel egyelőre a Samsung is csak fontolgatja a váltást, előfordulhat, hogy egy későbbi termékcsaládnál találkozhatunk először ezzel az újdonsággal, sőt az említett forrás azt sem tartja kizártnak, hogy követik az Apple-féle „squircle” vonulatot, amikor a négyzetes kijelző erőteljesen lekerekített sarkokkal van felvértezve.

Mivel sok a bizonytalanság, ezért egyelőre csak abban lehetünk biztosak, hogy a Samsung Galaxy Watch 7 még a klasszikus óraformára épül a dizájn tekintetében, hiszen ezen a téren már nem kérdés, hogy a nagyszerűen sikerült Galaxy Watch 6 okosóra által kijelölt utat követi a gyártó.

Zárójelben megjegyeznénk a SamMobile azon felvetését is, miszerint jelenleg az sem zárható ki, hogy a Samsung ezzel a tervvel egy teljesen új okosórás termékcsaládnak alapoz meg a Galaxy Watch-sorozat mellett, amit meghagy a kerek kijelzők szerelmeseinek.